Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak tam reakcja?![]()
Szkoda że nie nagraliścieHaha mega sie ucieszyli, teściowa krzyczała nie no do śmiechu warto moznaby ich reakcje wysłać
Ja w dwóch poprzednich ciążach też nie wiedziałam... Teraz nadrabiam@martoosia04 ja na szczęście nie wiem co to poranne mdłości![]()
Ja najbardziej lubię jak już czuć ruchy, wtedy człowiek spokojniejszy i jakos przyjemniej.Witam się jeszcze spod kołderki z kawusią. Na żołądku ciężko. [emoji33] ech te mdłości. Mam nadzieje, że szybko nadejdzie drugi trymestr i to samopoczucie będzie lepsze.
Witam Was niedzielne, choć ja dziś pracująco [emoji4]@Akacha zgadzam się z tobą...teraz to jedna wielka niewiadoma...![]()
A ja jeszcze miałam sen że poszłam do ginki, a ona mi mówi że serduszko przestało bić...wstałam rano i od razu sprawdzałam czy mnie jeszcze cycki bola
![]()
Ja planuję, jeśli tylko lekarz potwierdzi, że wszystko jest ok (wizyta w środę)Kto planuję powiedzieć rodzicom o cudownej nowinie w dniu Babci i dziadka ? [emoji6]