reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Fanie byłoby mieć mamę bliźniaków na wątku.
@moniczka2609 a Ty na usg nie byłaś jeszcze? @Kara88 mówisz, że jak wysoka pierwsza beta, to bliźniaki? ;)
Nie, dopiero idę w czwartek na pierwszą wizytę. @Kara88 mi już tu przepowiada blizniaki przez tą będę 2 dni przed @ była 1558 już :) matko święta wiadomo, że to by były kolejne moje największe szczęścia, ale obawy bym miała czy podołam...

reklama
Ja wizytę będę mieć jakos w przyszłym tygodniu. Jeszcze nie mam konkretnej daty, marzę żeby zobaczyć serduszkoi żeby wszystko było ok.

@moniczka2609 hehe nie tylko ja tak myślę:) dziewczyny też ostatnio tak pisały :)więc jestem baaardzo ciekawa twojej wizyty hihi
@Akacha na pewno wszystko będzie ok:)

A ja właśnie zrobiłam 1 zakup ciążowy...poduszkę Rogala zamówiłam, bo brzucha nie ma a mi już ciężko na boku leżeć...trochę oponka ciągnie :)

@moniczka2609 hehe nie tylko ja tak myślę:) dziewczyny też ostatnio tak pisały :)więc jestem baaardzo ciekawa twojej wizyty hihi
@Akacha na pewno wszystko będzie ok:)

A ja właśnie zrobiłam 1 zakup ciążowy...poduszkę Rogala zamówiłam, bo brzucha nie ma a mi już ciężko na boku leżeć...trochę oponka ciągnie :)
O to to :) ja już ten zakup zrobiłam w zeszłym tygodniu :)

Ja wciąż czekam. Nawet jakoś publicznie nie chcę oznajmiać ciąży do czasu tej piątkowej wizyty.
U mnie wie tylko najblizsza rodzina. Kuzyni męża mieszkają 1 dom dalej i pomagają mi w domu z różnymi sprawami, a to żarówkę wymienic, a to auto na dachu odśnieżyć. Normalnie robię wszystko sama, a teraz wolę poprosić o pomoc

Myślałam niedawno, że jak zajdę teraz w ciążę, to będę o tym krzyczeć całemu światu, a tu jednak milczę i nerwy trzymam w sobie. Choć myślę, że jeśli po tej piątkowej wizycie będzie już dobrze z serduszkiem malucha, to więcej osób się dowie ;)

reklama
Do góry