Fasolka2021
Fanka BB :)
Jeny wypluj to słowo e tam w sumie przynajmniej nie trza będzie wzywać karetki do porodu poturlamy się do szpitalaJa tyle zawsze warzyłam ale przez tego zasranego wirusa coś mi się porobiłoCiekawe czy przekroczymy setkę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeny wypluj to słowo e tam w sumie przynajmniej nie trza będzie wzywać karetki do porodu poturlamy się do szpitalaJa tyle zawsze warzyłam ale przez tego zasranego wirusa coś mi się porobiłoCiekawe czy przekroczymy setkę
![]()
Ja dziś będę jadła suschi sama zrobiłam bez surowych ryb oczywiście mniamPóźniej bede robić frytki
Dobrze, że mam frytownicę tą beztłuszczowa, zawsze to mniej kaloribo dzień jeszcze długi
Mdli mnie, ale jak nie jem to jeszcze gorzej. Jak jem to przechodzi. Dziwne jakieś te mdłości.
Ja tak mam że nie kiedy mało co bolą i ciągle dotykamDziewczyny a czy wasze piersi tez są takie różne?w sensie ze raz są nabite, bolące i duże a drugiego dnia są miękkie i bola tylko troszke?
Przy tych plamieniach jak przychodzi dzień ze robią się bardziej miękkie to świruje![]()
ja ostatnio się pochwaliłam lekarzowi, że wszystko super to nic nie mówił, ale zdawało mi się, że był taki zaniepokojony, że nic mi nie jestNiedobrze mi terazmój gin jak wczoraj do niego poszłam pytał jak samopoczucie mówię że koszmarne a on to dobrze przynajmniej wiemy że ciaza jest
![]()
dajesz mi nadziejeMoj pierwszy tez mial 3800, a potem takie male wypierdki kurczaczki![]()
To te lody których ci pożałowałamNiedobrze mi terazmój gin jak wczoraj do niego poszłam pytał jak samopoczucie mówię że koszmarne a on to dobrze przynajmniej wiemy że ciaza jest
![]()
Zmieszały się z zupa serowa i chlebem z paprykarzem Aaa i sokiem marchewkowym Ala KubuśTo te lody których ci pożałowałam![]()