Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To cudowna wiadomość.Dopiero przejrzałam pobieżnie Wasze wpisy. Na szybko napiszę, że u mnie po wizycie jest dobrze, jest serduszkoNiestety mam też krwiaka, więc leżenie.
Mojego krwiaka też nie było widać we wtorek na USG, a w czwartek się opróżnił. Miałam ogromną plamę krwi (majtki do wyrzucenia), a później tylko właśnie brunatne plamienie, baaardzo skąpe. Oby u Ciebie było tak samoNie, jestem sama. Narzeczony został w domu z córka bo jest chora.
We wtorek na wizycie na NFZ nie było widać żadnego krwiaka dlatego obstawiam najgorsze. Chociaż po usunięciu tego skrzepu już nie mam krwawienia tylko brunatne plamienie. Nie wiem, wciąż czekam.
Wiem z doświadczenia, że to trudne, ale musisz czekać. Nic nie możesz zrobić. Jesteśmy tu z TobąNo właśnie
Jedni mówią że beta nie rokuje dobrze, inni że na tym etapie zwalnia i tak dużo nie przyrasta![]()
Odpoczywaj ile możesz, będzie okDopiero przejrzałam pobieżnie Wasze wpisy. Na szybko napiszę, że u mnie po wizycie jest dobrze, jest serduszkoNiestety mam też krwiaka, więc leżenie.
Na samym początku niestety mamy mało wpływu na to co się wydarzy. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Jaki masz dzisiaj tydzień + dzień?No właśnie
Jedni mówią że beta nie rokuje dobrze, inni że na tym etapie zwalnia i tak dużo nie przyrasta![]()
Szczerze? Beta wygląda dziwnie...No właśnie
@Owca91 trzymaj sie. Jak sytuacja?