Orchidea93
Fanka BB :)
Hej
witam dziewczyny
ja jeszcze nie mam potwierdzonej ciazy w czwartek jadę na pierwszą wizytę
jestem po invitro. Według om termin na 24.09. 15.01 beta wynosiła 378, 17.01-761 a 19.01- 1713
w domu 9 mc synek 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na relację!!Zaraz wpadam do domu jak po ogień, prysznic, w locie coś zjem i jadę na pierwsze badanie. Emocje są ogromne. Mam nadzieję, że zobaczę serduszko!!! Tylko z tyłu głowy ciągle mi wraca ,, oby nie ciąża mnoga". Mam nadzieję, że bez żadnych problemów będzie jedno zdrowo rozwijające się maleństwo.
Super, że wszystko tak pięknieJestem po badaniach, jest ksiazkowo! Serduszko bije mocno i równo, umieszczenie ładnie, wysokio nad blizna. Mam za dwa tyg. Wpaść po skierowanie na prenatalne, i faktycznie będzie na NFZ. Termin z OM 7+2, Wielkość kropeczki 0.92 czyli 7+0. Więc też ok. Wszytsko widoczne, ładnie wyglądające lekarz powiedział książkowy przypadek, proszę wpaść po skierowanie za dwa tygodnie w później widziny się raz w miesiącu aż do 8msc. Na kolejnej wizycie dostanę propozycje miejsc gdzie warto rozważyć rozwiązanie
narazie mam parę badań do wykonania z krwi jeszcze i powtórka moczu.
![]()