reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Mnie dziś zaprosiła Pani doktor na wizytę ale na USG się raczej nie zdecyduje, ponieważ w pierwszej ciąży miałam plamienia a jeszcze chodzę do pracy. Idę się tylko skonsultować w sprawie tabletek czy już teraz muszę przyjmować

Dodam jeszcze że kolejną wizytę mam w poniedziałek mam nadzieję że będzie już coś więcej widać. Ale ten tydzień przetrwać 😔 co prawda czuje się całkiem inaczej niż przy poprzednich ciążach. Więc po cichutku liczę że tym razem będzie ok. Ale jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów.

Jestem po badaniach, jest ksiazkowo! Serduszko bije mocno i równo, umieszczenie ładnie, wysokio nad blizna. Mam za dwa tyg. Wpaść po skierowanie na prenatalne, i faktycznie będzie na NFZ. Termin z OM 7+2, Wielkość kropeczki 0.92 czyli 7+0. Więc też ok. Wszytsko widoczne, ładnie wyglądające lekarz powiedział książkowy przypadek, proszę wpaść po skierowanie za dwa tygodnie w później widziny się raz w miesiącu aż do 8msc;). Na kolejnej wizycie dostanę propozycje miejsc gdzie warto rozważyć rozwiązanie;) narazie mam parę badań do wykonania z krwi jeszcze i powtórka moczu. ;)

reklama
Jestem po badaniach, jest ksiazkowo! Serduszko bije mocno i równo, umieszczenie ładnie, wysokio nad blizna. Mam za dwa tyg. Wpaść po skierowanie na prenatalne, i faktycznie będzie na NFZ. Termin z OM 7+2, Wielkość kropeczki 0.92 czyli 7+0. Więc też ok. Wszytsko widoczne, ładnie wyglądające lekarz powiedział książkowy przypadek, proszę wpaść po skierowanie za dwa tygodnie w później widziny się raz w miesiącu aż do 8msc;). Na kolejnej wizycie dostanę propozycje miejsc gdzie warto rozważyć rozwiązanie;) narazie mam parę badań do wykonania z krwi jeszcze i powtórka moczu. ;)
Super, że wszystko tak pięknie :) a z tymi prenatalnymi to ostatnio jak szukałam na znanym lekarzu to rzuciło mi się w oczy, że większość ginekologów ma wpisane prenatalne - bezpłatne i zastanawiałam sie co tu jest grane 😃

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry