malgosia005
Fanka BB :)
U mnie mdłości i dziwne zachcianki na jedzenie. Podobno w tym 8-10 tyg są najbardziej intensywne bo te hormony są wysoko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze! Musi byćTo i ja się witam na nowej grupie
Dziś 6+6 tc, dwa dni temu potwierdzona ciąża serduszkowa, zarodek 9mm
Kolejna wizyta na 30.01.26 żeby sprawdzić czy prawidłowo się rozwija. O ciążę walczymy 6 lat więc to nas mały cud.
Dlatego betę sprawdzałam do 20dpt bo ciągle się bałam, że spadnie.
Opuszczamy po tej wizycie klinikę niepłodności (pełni obaw) i rozpoczynamy prowadzenie ciąży u innego lekarza strikte położnika.
Nudności nie opuszczają mimo włączenia leków, dlatego od jutra zwiększamy dawkęnic bardziej mnie nie cieszy jak te mega nudności, doczekałam się że mogę pomarudzić
Gratulacje i spokojnej nudnej ciążyTo i ja się witam na nowej grupie
Dziś 6+6 tc, dwa dni temu potwierdzona ciąża serduszkowa, zarodek 9mm
Kolejna wizyta na 30.01.26 żeby sprawdzić czy prawidłowo się rozwija. O ciążę walczymy 6 lat więc to nas mały cud.
Dlatego betę sprawdzałam do 20dpt bo ciągle się bałam, że spadnie.
Opuszczamy po tej wizycie klinikę niepłodności (pełni obaw) i rozpoczynamy prowadzenie ciąży u innego lekarza strikte położnika.
Nudności nie opuszczają mimo włączenia leków, dlatego od jutra zwiększamy dawkęnic bardziej mnie nie cieszy jak te mega nudności, doczekałam się że mogę pomarudzić
Ale beta wczorajsza jeszcze niska. Chociaż cały czas sobie powtarzam przyrost jest podobno najważniejszyHej Dziewczyny! Gratulacje dla wszystkich i trzymam za nas kciuki
U mnie jeszcze bardzo wcześnie.. zobaczymy jaki jutro przyrost![]()
Widocznie bardzo wcześnie wykryłaś. Ja w poprzedniej ciąży zaczynałam od bety 11. Teraz od 14 ale pozytywny test 2 -3 dni przed spodziewaną miesiączką więc niska beta to nic złego. Teraz jestem 4+3, wczoraj robiłam trzecią betę i jest 296 czyli norma w tym tygodniu ciąży i przyrost w normie. Za dwa tygodnie idę na wizytę żeby potwierdzić. Dlatego bez stresuAle beta wczorajsza jeszcze niska. Chociaż cały czas sobie powtarzam przyrost jest podobno najważniejszy
A jaka i w którym dniu po spodziewanej miesiaczce?Ale beta wczorajsza jeszcze niska. Chociaż cały czas sobie powtarzam przyrost jest podobno najważniejszy