reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Ja w przyszłym tygodniu muszę już powiedzieć w pracy o🤰🏼... Nie będą w niebo wzięci że osoba im odpada... 😒😐

Się wczoraj wysłałam przez cały dzień to do 1 w nocy spać nie mogłam, a że szkoła się zaczęła to od 6.30 pobudka. Młody poszedł do szkoły, a ja zalegam w łóżku z netflixem.
Chyba młody coś się domyśla co się świeci i nie jest zbytnio narazie zadowolony - cóż bardzo duża różnica wieku ale ogarnie temat.

Pozdrawiam z biegunu zimna na termometrze -27 stopni. 🥶🥶
O, skąd jesteś? Suwałki?
Ile młody ma lat? Ja się cały czas zastanawiam jak moi synowie zareagują, a też pewnie niedługo będziemy mówić. Mąż już teraz coraz mniej w domu się kryje, a ja mimo już 9tc, od 3 dni mam nasilenie wymiotów w sumie przez całą dobę.

reklama
Dziewczyny potrzebuję porady bo pewnie macie doświadczenie :D Pani w rejestracji powiedziała że usg prenatalne na 25.02 i mam przyjść na pappe 23.02 albo 13.02. Jak myślicie kiedy lepiej iść? Od 13 do 25 bardzo dużo czasu minie z tego co mi się wydaje. A pomiędzy nie mogę bo lecimy na Maderę i mam lekką zagwozdkę

Dzień dobry, ja mam dziś wizytę o 15. Staram się myśleć pozytywnie, ale stresik oczywiście jest. I tak dobrze, że złapał mnie dopiero teraz a nie już dwa dni wcześniej ;) Wierzę, że będzie dobrze, że maluszek ładnie urósł i będziemy już mogli niedługo podzielić się tą nowiną z bliskimi 💕

reklama
Dzień dobry, ja mam dziś wizytę o 15. Staram się myśleć pozytywnie, ale stresik oczywiście jest. I tak dobrze, że złapał mnie dopiero teraz a nie już dwa dni wcześniej ;) Wierzę, że będzie dobrze, że maluszek ładnie urósł i będziemy już mogli niedługo podzielić się tą nowiną z bliskimi 💕
Musi byc dobrze:) ✊✊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry