reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Dodzwoniłam się na prenatalne...(Za 17razem) Uwaga! W dniu wizyty u gina mam prenatalne. Nie wiem czy nie przesunąć wizyty u ginekologa. Bo nie wiem czy dwa razy USG tego samego dnia to dobry pomysł, jak sądzicie? Dodatkowo nie będę miała wyników, chyba że USG. Więc nie wiem czy nie zrobię tak, poczekam na wyniki wątrobowe jak będą ok. To zadzwonię i i tydzień przeloze wizytę, chyba, że będzie coś nie tak to kij, zostawiam wizytę i będę miała dwa badania jednego dnia. Co myślicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :))

Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊🏻 ✊🏻

Ja odebrałam bete 02.02 449.75 dzisiaj 1098.27 myślę, że za tydzień będzie dobry moment na USG co myślicie ? :)

Dzięki że pytasz 😊🥰
U mnie wszystko dobrze, wizyta serduszkowa jutro. Wtedy było za wcześnie, dziś z OM 7+1.
A jeśli chodzi samopoczucie, strasznie mnie mdli, odrzuciło od kawy całkowicie. Jak na nią patrzę albo o niej pomyślę to mi niedobrze. 🤢
Ogólnie mdli mnie praktycznie cały czas, wieczorem jest ciut lepiej.
To trzymamy jutro kciuki 🤞 Mdłości to dobry znak ;) ja też już od dawna nie piję kawy, ostatnio tylko raz miałam smaka to wypiłam.
Cześć dziewczyny :))

Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊🏻 ✊🏻

Ja odebrałam bete 02.02 449.75 dzisiaj 1098.27 myślę, że za tydzień będzie dobry moment na USG co myślicie ? :)
Ja bym poczekała tak z 1,5 tygodnia, bo za tydzień to jeszcze raczej serduszka nie będzie. Przyrost ładny :)

Trzymam również kciuki za wasze wizyty🤞🏽❤️ja też jutro mam w końcu..i oby było wszystko dobrze bo ten stres jest tragiczny..też chciałabym już powiadomić bliskich 😊

Dziewczyny byłam na kontroli 2,87 cm dzidziol który machał do mnie , pani dr stwierdziła że energiczne bobo ❤️ mam prenatalne 20.02 u mojego dr i 27.02 idę na prenatalne w ramach NFZ pappe i usg . Będę robiła też sanco / panoramę ale muszę sobie porównać które , chociaż w poprzedniej ciąży robiłam sanco i byłam zadowolona.
Ja w poprzedniej ciąży miałam 2 usg 1 dnia - było wszystko w porządku , to badanie nieinwazyjne, więc myślę że nic się nie powinno dziać aczkolwiek było to dość męczące i chyba z perspektywy czasu wolałabym mieć w inne dni .

Dziewczyny byłam na kontroli 2,87 cm dzidziol który machał do mnie , pani dr stwierdziła że energiczne bobo ❤️ mam prenatalne 20.02 u mojego dr i 27.02 idę na prenatalne w ramach NFZ pappe i usg . Będę robiła też sanco / panoramę ale muszę sobie porównać które , chociaż w poprzedniej ciąży robiłam sanco i byłam zadowolona.
Ja w poprzedniej ciąży miałam 2 usg 1 dnia - było wszystko w porządku , to badanie nieinwazyjne, więc myślę że nic się nie powinno dziać aczkolwiek było to dość męczące i chyba z perspektywy czasu wolałabym mieć w inne dni .
No i super!!!! Szalony dzidziuś!
Własne też kurcze nie wiem bo mam na 10 jedno a na 16drugie, do domu nie ma sensu jechać i to tak kurcze ciężko.

Super!dzidzia rośnie❤️ a przypomnij w którym tyg jesteś?szybko macie prenatalne ja jestem zapisana ale będę miała aż w ponad 13 tyg to nie za późno? Z poprzednimi dziećmi nie miałam prenatalnych może ze względu na wiek za młoda byłam hehe i teraz wogole nie ogarniam tych badań.

Jestem już po, wszystko dobrze ☺️ Dziś 7+6 i dzidziuś ma 1,15 cm, widać już fajnego gumisia 😄 Ciąża jest 4 dni do tyłu, ale ostatnio też było 3 dni opóźnienia (miałam późniejszą owulację) no i tutaj jednak inny lekarz, więc wszystko jest w normie. Słyszałam serduszko 🥹 Wolałabym nie słuchać, no ale piękne przeżycie. Czuję się już naprawdę spokojniejsza i wierzę, że do końca już będzie dobrze

reklama
Super dziewczyny oby wszystkie wizyty takie były. Ja mam następną wizytę 16.02 i wtedy dostanę skierowanie na prenatalne. Też już się nie mogę doczekać. Nie pamiętam też czy pisałam ale generalnie u mnie różnica jest duża od OM i USG bo aż dwa tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry