Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej … ja też mam jakiś felerny dzień dziś … uderzyłam głową w róg ściany i to tak mocno że miałam mroczki przed oczamiDziewczyny, zrobiło mi się słabo i spadłam ze schodów. Na szczęście na d. I zjechałam kilka stopni. D. Boli jak cholera, ja totalnie wystraszona. Brzuch nie boli, nie chcę jechać do szpitala bo nie chce zrobić wokół siebie cyrku w pracy, boje się grypy która u nas panuje jak szalona. Ogon mnie tak boli, że wiedzieć nie mogę, ale modlę się żeby tylko dziecku się nic nie stało.
A teraz jak się czujesz! Głowa boli? Nie masz zawrotów albo wymiotów?Ojej … ja też mam jakiś felerny dzień dziś … uderzyłam głową w róg ściany i to tak mocno że miałam mroczki przed oczamimusimy uważać x100 a i tak nie zawsze jest to do kontroli - szczególnie teraz jak jest taka zima
![]()
Ja też będę chciała pracować do końca , a przynajmniej do końca lipca , ale wiadomo -zdrowie dziecka jest najważniejsze .
Na szczęście nie , mdli mnie ale to zwykle wieczorem mam mdłości . A ty jak się czujesz ?A teraz jak się czujesz! Głowa boli? Nie masz zawrotów albo wymiotów?
SuperHej Dziewczyny
Podglądam Was juz 2 tyg. Tyle czekałam na zarodek z sercem i w koncu jest. Ciąża 5 dni młodsza ale jeszcze do weryfikacji
.
Choc wydaje mi sie ze owu byla o 4 dni później.
Na staraczkach jestem dlugo, o 1 ciążę staraliśmy sie 3 lata, a teraz rok po CC pierwszy cykl i sie udało. Wierzyć sie nie chce....
Mdłości mam takie jak wy.. z tym jedzeniem.. jadłabym a sie nie da wiecej.
Współczuję Wam tych dzisiejszych wypadków, uważajcie na siebie.
Dopiero wracam z usg i zamarrrrzzzzam.
Nie pocieszę ale ten stresik po porodzie tylko zmieni się niecoNajpierw popracuje, potem pojadę do architekta załatwić sprawy z budową ale wiem że ciągle z tyłu głowy będę miała tylko jednono cóż chyba tak to już będzie że do końca ciąży ten stresik nie puści