Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czyli teoria znajomej, która brzmi, że wszystkiemu winna jest szczepionka 6w1, bo ból koncentruje się w jednym miejscu, a nie w czterech jest nie trafiona
Ja będę szczepic tymi bezplatnymi. Trochę się obawiam tych platnych. No i ja walczę z kolkami i wysypka na ciele nie wiadomo od czego :/ białka nie jem. Jestem tylko na rosolkach i razowym chlebie
Jabluszkowa - kolki mogą być bez przyczyny. Po prostu układ pokarmowy jest jeszcze nie dojrzały. Podawaj probiotyki i trzymaj się. Trzeba to przeczekać.
Cześć mamuśki u nas też kolki i nie mogę jej nic podawać na kolki bo jest jeszcze gorzej A powiedzcie dlaczego 6 w 1 jest gorsza bo ja zamierzam nią szczepic
Niektóre mamy wolą szczepić tylko sanepidowskimi bądź w ogóle nie szczepić bo to przecież taka dawka chorób w tak mały organizm. To jest jeden z komentarzy jaki ja dostałam jak zaszczepiłam małą. Nie jest zła ta szczepionka przecież inaczej by jej nie dawali. Grunt żeby Dziecko było w 100% zdrowe.
Dzięki Rielle a o to chodzi myślałam że całkiem o co innego ja szczepilam wszystkie dzieci z górnej półki bo są mniej zanieczyszczone te szczepionki i 6 w 1 ma engerix w składzie
Cześć dziewczyny,coś tu cichutko-każda pochłonięta opieką nad maluszkiem Mam do Was pytanko: czy nosiciw dzieciaczki w chustach?Jak tak to czy trudne są wiązania i jakie chusty macie?Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i chciałabym poznać Wasze zdanie ma ten temat