reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Molly mnie nie goni pęcherz bo ja mało pije kuwdys nawet 0,5 l niewtpijalan teraz trochę wiecej.
Powinnyśmy nauczyć się pić wodę niegazowana,wysoko zminimalizowana podobno zapobiega mdloscia i zaparcia
Słodkiego też ją nie jem ale muszę zjeść ci półtorej godziny. A nie ci 3 o rany chyba będę gruba.
Rosie ja też mię myślę że może być coś źle. Nadal wizualizuje

reklama
Jaka aplikacje polecacie?

Ja jestem w drugiej ciazy a boje sie tak samo jak za pierwszym razem.

Kasiamarysia polecam zaczac smarowac juz teraz, ja nie mialam ale wyszedl mi po porodzie. To byly najgorsze dwa miesiace w moim zyciu. Spac nie moglam, siedziec tez nie.
Wiec zadbaj juz teraz a sa masci dla kobiet w ciazy .

A do spania polecam ta ciazowa poduszke. Wczesniej nie mialam ale teraz to bedzie moj pierwszy zakup. Jak pomysle o spaniu latem z kołdrą miedzy nogami to wole wydac na.poduszke niz sie pocic :-)

Hej dziewczyny ;)
Postanowilam do Was dołączyć mam nadzieje ze moge;)) tak na przywitanie gratuluje !!:)) termin na 3.09 ,serduszko bije,po malych komplikacjach od poczatku (czyt. Plamienia i pobyt w szpitalu )wychodzimy z dzidziusiem na prosta :) odnajdujac sie w temacie to:
Co do pecherza to mnie goni jak nigdy ale moze dlatego ze zwiekszylo mi sie dwukrotnie pragnienie ,a co do spodni to tez niektore juz mnie uciskaja i najlepiej odnajduje sie ubierajac llegginsy

Molly_88 t witaj na forum. Widzę, że masz tak jak ja. Na słodkie nie mam ochoty. Dużo pije, często chodzę do WC, nawet w nocy kilka razy. Też muszę często jeść, bo inaczej prawie wymiotuje z głodu, jakbym tydzień nie jadła.

Dziewczyny, czyli mówicie, że już macie powiększony biust? Kurcze, a ja nie. Tylko czasem sutki bolą lub swędzą, ale po stanikach nie widzę, by urosły. Ja generalnie mam sporawe piersi, więc mi na tym nie zależy. I chyba skończył mi się etap chudniecia, bo dziś pół kg więcej na wadze.

KasiaMarysia no od początku ciąży brałam luteine i duphaston , ale plamienia nie ustawały aż doszło do krwawienia no i położyli mnie na tydzien do szpitala dali mi luteine pod język no i przeszło ;) w pon wyszłam i zalecenie : leżeć - straszne ale leże jeśli z dzidziusiem ma być wszystko ok dzięki temu ;) w piątek mam wizytę kontrolną u ginekologa więc zobaczymy co będzie ale jestem dobrej myśli ;)
Hess ja też na słodkie zupełnie gdzie wcześniej mogłam jeść garściami..No ja zawsze miałam mały biust także jeśli mi się coś powiększy to widać od razu dlatego u mnie rzeczywiście jest coraz większy efekt ;)

reklama
KasiaMarysia23 - to ja jestem jakaś inna, hehe. Mnie się przed @ nigdy nie powiększały, nie robiły się twarde. Teraz też nic, tylko te sutki, ale to też tylko przy dotyku. No może nie każda musi mieć te same objawy :D

Do góry