reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześnióweczki

Pewnie z czasem się dowiemy co pomaga a co nie. Ja jak na razie to zupełnie jestem zielona w sprawach dzieci, to moje pierwsze i wszystkie doświadczenia przede mną :)
U mnie tak samo;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
KasiaMarysia23 Wojtuś śliczne imię :) u mnie niestety odpada bo siostra męża tak nazwała synka. Z mężem myślimy o Szymku i Bartusiu, mi podoba się jeszcze Michaś. Czuję, że to będzie chłopak ;)

KasiaRo, ann-nna i ja też tak samo :) ogólnie jeżeli coś będzie miało pomóc dziecku to uważam, że warto skorzystać

Hej Dziewczynki!
Jak samopoczucie? U mnie rzyganko co drugi dzień musi być.
Co do uspokajaczy dla dziecka. To okaże się jakie dzieciątko będzie. Córka była grzeczna, mało płakała ogólnie. Ale jakie będzie to które rośnie w brzuszku? Zobaczymy. Wydaje mi się, że każde dziecko jest inne i wymaga zupełnie innej " instrukcji obslugi".
Imię Wojtek - bardzo ładne. A co myślicie o Jasiu?

Hej Dziewczynki!
Jak samopoczucie? U mnie rzyganko co drugi dzień musi być.
Co do uspokajaczy dla dziecka. To okaże się jakie dzieciątko będzie. Córka była grzeczna, mało płakała ogólnie. Ale jakie będzie to które rośnie w brzuszku? Zobaczymy. Wydaje mi się, że każde dziecko jest inne i wymaga zupełnie innej " instrukcji obslugi".
Imię Wojtek - bardzo ładne. A co myślicie o Jasiu?

Mi już minęły mdłości, od jakiegoś czasu mam spokój. Współczuję Ci.. Pewnie masz rację każde dziecko jest inne :)
Wojtek ładnie, Janek ślicznie - mój pasierb ma tak na imię.
Ja ciągle zmieniam zdanie co do imion ale skupiłam się na dziewczęcych. Jak będzie chłopiec to niech mąż wybierze imię i jakieś pomysły tam ma. A mój pomysł to Małgorzata jak na tą chwilę, chwilę temu była Patrycja.. przez 8 miesięcy to się jeszcze może zmienić ;) W grę wchodzi także Alicja ;)

Ja mam 1,5 rocznego Bartusia. Jak bedzie znow chłopczyk to Wojtuś:) z dziewczynka trudniej bo nic mi sie nie podoba. Ostatnio obije z M myślimy nad Zosia:) podobno popularne imię,ale ja nie znam żadnej.

Mi już minęły mdłości, od jakiegoś czasu mam spokój. Współczuję Ci.. Pewnie masz rację każde dziecko jest inne :)
Wojtek ładnie, Janek ślicznie - mój pasierb ma tak na imię.
Ja ciągle zmieniam zdanie co do imion ale skupiłam się na dziewczęcych. Jak będzie chłopiec to niech mąż wybierze imię i jakieś pomysły tam ma. A mój pomysł to Małgorzata jak na tą chwilę, chwilę temu była Patrycja.. przez 8 miesięcy to się jeszcze może zmienić ;) W grę wchodzi także Alicja ;)
Wszystkie imiona śliczne. Masz czas naprawdę. Córka miała być Jagoda później Madzia, a w końcu została Anią.

reklama
Jaś też mi się podoba, ale jest u mojego brata. Podobnie uwielbiam imię Alicja, ale mojej siostry córeczka ma tak na imię ;-) a nie chce dublować imion w tak bliskiej rodzinie. Dlatego wybraliśmy Antoś lub Lenka. Ani w bliższej ani w dalszej rodzinie nie ma takich imion, a nam jakoś najbardziej się spodobały ;-) co myślicie? :-)

Do góry