reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Sreberko - no proszę, nie wiedziałam o tym. Ja parę ładnych lat temu miałam ból głowy niemal codziennie, trwał albo 24h albo 48h. Oczy mi z orbit wyciskalo. Przeciwbólowe proszki nie działały, więc w końcu w ogóle nie brałam bo i po co. W końcu poszłam do neurologa, starsza lekarka. Po przeprowadzeniu wywiadu przepisała mi tabletki na 3 miesiące (stwierdziła migreny) . Brałam przez miesiąc i na 6 lat miałam totalny spokój. Ani razu mnie głowa nie bolała. A od roku znowu zaczęła mnie pobolewać , ale rzadko. Akurat teraz trafiły się trzy dni pod rząd. A ja w Warszawie nie znam żadnego dobrego masażysty, poza tym, w ciąży wolno?

Dzień dobry :-)
Właśnie kładę się spać.

Ja miałam bóle głowy przy wysokiej prolaktynie .
Molly tylko nie szalej za bardzo, nie przemeczaj się.

O wkładkach się nie wypowiem niestety.

Fuj górki kiszone mi tak strasznie śmierdzą. Okropnie!

Dziewczyny ciesze się, że wizyty macie udane i z maluszkami wszystko dobrze.
Któraś dziewczyna pisała ze jej ciąża jest młodsza niż według suwaka. Ja ustawialam według ostatniej @, a owu jest około 14 dni po okresie, wszystko zależy od zagniezdzenia się :-)

Malusiolka ok 7 tyg miałam koszmarny. Bardzo martwilam się o malucha i ciężko mi się zasypialo.
Dziś śniło mi się że gdy patrzyłam na brzuszek to widać było jak się unosi według pracy serca małego :-)

Kasia2439. To super ze dziś lepiej oby tak było codziennie.

Anik jak Twój Krzyś? Popieram żeby od razu,gdy lekarz pozwoli zacząć się starać.

Daria zaglądaj częściej!

Jaspis tez się nie odzywa i agulka :(

Annam03 żyjesz?? Jak się czujesz?!

Happy dobrze ze wzięłas to l4 za wczasu :-)

Wybaczcie za mojego chaotyczego posta.

Miłego dnia Kochane! :-*

Hej, no wreszcie zadzwoniła dzisiaj do mnie pani z przychodni i pierwsza wizytę z położna mam 25 lutego a pierwszy skan 14 marca. Mam dzisiaj taka migrene, że modlę się, żeby mi przysłali list z potwierdzeniem bo już nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam, ach ten angielski :D choć przyznaje, że pani mówiła wolno i wyraźnie mam nadzieję, że wiedza co to baby brain :D

Widzicie jak człowiek nie wie to sie truje prochami, a tu prosze przyjemny masaż i po sprawie. Też bym tak chciała.

KasiaMarysia czuję się lepiej, może w piątek wyjdę. Zawroty głowy są nadal.
W pon mam wizytę u swojego gina.
Wszystkie robicie badania a ja tylko morfologia. Hyh
O prenatalnych nie myślę zobaczymy co zleci lekarz. Nie płacę bo mam dodatkowy pakiet medyczny z pracy.
Ciągle bym spała no ale ciągle leżę ledwo idę do toalety.

KasiaMarysia23 Krzyś kaszle. Teraz ma kaszel mokry. W piątek może pójdę z nim do kontroli choć wydaje mi się, że jest już lepiej. Nie ma temperatury, ładnie się bawi no i ma apetyt.

anik oby Krzyś szybko wyzdrowiał :)

KasiaMarysia
z tego co wiem to Jaspis jest na sierpniówkach :) ma starszą ciążę :)

annam03 biedna Ty. Oby już było tylko lepiej, a reszta ciąży minęła spokojnie :)

Ja mam już mdłości dużo, dużo mniejsze, ale jedzenie mi się wydaje straaaaasznie słone. Wszystko jest przesolone, nawet suchy chleb :p No i zawsze przeszkadzał mi smród papierosów, a teraz to już szczególnie, mój mąż pali (oczywiście nie przy mnie), ale jak wychodzi z garażu to mnie, aż rzuca tak cuchnie...

Anik to dobrze, że je i nie ma temperaturę. Nie odwodni się :) zdrówka

Annam03 powinni Ci zrobić nadania kurcze.

Molly ja tak mam od początku, sól i sól, sól bleee. Już myślałam że jestem przeraźlwiona :) kilka razy zwróciłem tacie uwagę, że za słone. Papierosy tez mi przeszkadzają, duszą.

Jeśli Jaspis jest na sierpniowych to dobrze :):)

Juz wiec co mi tak śmierdzi wymiotami....płyn do płukania Silan fioletowy.

reklama
Anik szybkiego powrotu do zdrówka Krzysiowi życzę a Tobie dużo siły :confused:
KasiaMarysia niezłą reklamę Silanowi zrobiłaś;-) ;):laugh2::-p
annam03 ja prenatalnych też nie robię :unsure:

Do góry