reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześnióweczki

HappyMum, ale zostajesz z nami na wrześnówkach prawda? Ja mam termin na 24.08, ale jeszcze zobaczymy co w poradni mi powiedzą (wizytę mam na 7.03), ale i tak tutaj zostaje :) Kciuki aby do 38tc Ciebie przytrzymali.

Tysia, witaj. Oczywiście, że możesz do nas dołączyć :)

Mikusia, ja z USG miałam 6tc, a z OM 8tc i teraz USG z OM różnica 3/4 dni, ale do 7dni liczą z OM termin porodu.

reklama
HappyMum, ale zostajesz z nami na wrześnówkach prawda? Ja mam termin na 24.08, ale jeszcze zobaczymy co w poradni mi powiedzą (wizytę mam na 7.03), ale i tak tutaj zostaje :) Kciuki aby do 38tc Ciebie przytrzymali.

Tysia, witaj. Oczywiście, że możesz do nas dołączyć :)

Mikusia, ja z USG miałam 6tc, a z OM 8tc i teraz USG z OM różnica 3/4 dni, ale do 7dni liczą z OM termin porodu.
Pewnie ze zostaje :)

Dziewczyny właśnie się ważyłam jak byłam u Gina 3 tygodnie temu to waga 52 a teraz niecałe 48
;( żeby dobić do 50kg walczyłem 5 lat ;(

Kasiu czasem mnie kluje w brzuchu jak np Kichnę albo wstaje za szybko ale takich boli nie odczuwam choc są One związane z rozciaganiem sie macicy ,poczekaj na bardzo "przyjemne" swędzenie rosnącego brzucha i piersi ... Takie klocia to przy tym Pikus :D

Tak baaaardzo przyjemne, myślałam że to uczulenie... Swedza mnie czasem nawet nogi.

reklama
Tysia Witaj :) gratuluje i życzę spokojnej ciąży :)

Ja się zdenerwowałam.Lekarz, który miał mi robić w poniedziałek prenatalne, wziął urlop :( teraz muszę szukać jakiegoś dobrego z dobrym sprzętem, a w mojej małej mieścinie ciężko. Będę szukała gdzieś w pobliżu. Były tu jakieś dziewczyny z Rzeszowa. Macie jakiegoś dobrego lekarza?

Do góry