reklama

Wrześniówki u lekarza.

axa - a mi m wypomnial, ze juz od tygodnia mowilam, ze jestem pewna, ze sie nie ud adzis plci sprawdzic :) no i prosze jak znam swoje dziecko! ewidentnie charakter ma po mnie ;-)

reklama
marta bedzie dobrze lekarze sa po to aby leczyc, maja wyniki wiec teraz niech dziala doktorek, pewnie cos przepisze i bedzie oki:*&&&&& za srode

pok to jest Dzidz hehe skrzyzowal nozki i tyle Wam pokaze heheh ale wazne ze zdrowo rosnie:)dobrze ze te krwawienia byly sporadyczne i oby nie wrocily:)fotki slodziutkie:)

MISIACZEK, JUMABE &&&&&& ZA JUTRZEJSZE WIZYTY CZEKAMY NA WIESCI:)

dzięki Dziewczyny za trzymanie kciuków :*

mi najbardziej zależało na tsh, bo mam niedoczynność tarczycy i się bałam, że lekarz źle dobrał dawkę ale widać, że skoro spadło dość sporo przez miesiąc to jest ta dawka dobra. mama mówi, że też miała podobne wyniki w ciąży, ale ja się doszukuję nie wiadomo czego - tak już mam. ale teraz idziemy w środę z wynikami i mam nadzieję, że coś one wyjaśnią czy coś ;).

co ja bym bez Was zrobiła :) :*

reklama
Martuś nie łam się. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok, a Ty o siebie dbaj i odpoczywaj. Spoko, luz i relax

Patrysia, Pok to tak jak u nas dla chłopczyka mieliśmy - Szymon, a okazało się, że będzie dziewczynka i teraz mamy problem :))))))))))))))))))

Pok kochana to gratuluję, że wszystko ok z dzidzią, a jak będzie czas to się ujawni - a może nie chcę. Już mały uparciuszek rośnie :D
Prędzej czy później się dowiesz ;)
A zdjątko superaśne

Anmika coś o tym wiem, tydzień przed wizytą już chodzę jak nakręcona, a dzień przed lepiej nie wchodzić mi w drogę :)))

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry