Joasia_85
Fanka BB :)
i ja mam dzisiaj wizytę o 19.00 dzisiaj wyjątkowo u innego lekarza bo mój jest na urlopie
&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wiesci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja mam dzisiaj wizytę o 19.00 dzisiaj wyjątkowo u innego lekarza bo mój jest na urlopie
Merlin też poprzekreślałabym, albo wróciła z tymi wynikami tam gdzie odbierałam - niech poprawiają. Miejmy nadzieję, że nie będą robić problemu z CC.
No właśnie mi po porodzie w szpitalu nie za bardzo to ciśnienie dopilnowali bo mierzyli chyba tylko pierwszego dnia. W domu jak mnie głowa zaczęła porządnie boleć po kilku dniach to zmierzyłam i prawdę mówiąc brałam dopegyt sama na własną rękę, na szczęście miałam jeszcze kilka tabletek a potem mama mi poszła po receptę do rodzinnego bo przecież ja siedziałam z Dominikiem w domu (tym bardziej, że to była zima). Może wybrałam w sumie jedno opakowanie i ciśnienie się ustabilizowało. Teraz zamierzam się od razu w szpitalu pytać o to ciśnienie.Jumabe dobrze, że napisałaś o tym dopegycie, bo myślałam, że po urodzeniu wszystko wróci do normy - czyli mojego niskiego ciśnienia.

), Maluch nie taki mały ma ciut powyżej 3 kg wagi
wymiary większe o jakiś tydzień, przybiera na wadze, ma się dobrze, przepływy ok, serduszko ok 
moja szyjka zaczyna się skracać ale nadal w normie 2,9 cm i twardnieje mi brzuch co wskazuje na skurcze, na szczęście tylko te przepowiadające. termin (26.09) bez zmian, raczej nie grozi mi poród przed terminem, chociaż, chętnie bym czasami poszukała tego guzika...