reklama

Wrześniówki u lekarza.

hej, gratuluję udanych wizyt. Też się swojej nie mogę doczekać. Nie wiem tylko dlaczego lekarz mi tak późno termin wyznaczył, ba aż na 5 marca, pierwsza wizyta był 25 stycznia. Mam nadzieję, że wie co robi.
Dziewczyny mam jeszcze pytanie jakie badania moczu wam lekarz zalecił?

reklama
Pok gratuluję zdrowego ludzika:) Fajnie że wszystko jest ok:):tak:

Dziewczyny powodzenia na jutrzejszych wizytach,trzymam kciukaski za Wasze piękne zdrowe fasolinki,no i niech tam jutro ładnie pomachają swoim mamuśkom:-)

Witam ja juz po wizycie .Zawiedziona jestem ze usg nie miałam:baffled: uspokoiła bym sie troszke ale lekarz stwierdził ze nie ma takiej potrzeby poprzednie usg było ok i tyle.Po badaniu stwierdził ze wszystko ok wyniki taksoplazmy moczu ok tylko mała anemia ,cisnienie sie uspokoiło .Martwi mnie ze kazał dupka odstawic całkowicie:szok: brałam3x1.Jedyny plus to ze na wadze -3kg choc nie wiem jakim cudem bo brzuszek mi urusł w spodnie normalne juz sie nie mieszcze. Nastepna wizyta 8 marca i wtedy mam przyjsc z M i usg bedzie.Ach i tydzień 9/10.Mam pytanie czy wy na kazdej wizycie macie usg?

Fasolka ja chodzę na NFZ więc nawet nie ma takiej możliwości, żeby było usg przy wizycie. Dał mi na nie skierowanie na początku i niby miałam zrobić tak koło 9 tygodnia ale oczywiście na taki termin nie chcieli mnie zapisać tylko dopiero w okolicy 12 tygodnia, więc idę dopiero dziś. W między czasie przez to, że plamiłam to byłam w szpitalu w 7 tygodniu i wtedy mi usg robili. Tak to bym czekała aż do teraz.

reklama
Jak chodziłam prywatnie to tak i to mnie bardzo cieszyło a teraz chodze na NFZ i nie wiem...w sumie teraz powinnam mieć na pewno bo ostatnio to tylko kropka było widać a serduszko nie gdyz za szybko takze teraz powinnam miec aby wiedzieć czy aby to serduszko jest a potem?pewnie już nie tak raz po raz tak mi się wydaje(ubolewam)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry