reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ja już po badaniu, wszystko jest dobrze :-) dzidziuś ma 5 cm od głowy do pupy, wszystkie wymiary ok, ruszał się na boki i trzymał się łapkami za głowę, ryczałam jak głupia. Doktor pokazywał mi kolana, łokcie, pęcherz, żołądek itp. Następna wizyta za miesiąc, ale nie ma konieczności robienia usg, następne usg dopiero w 20 tygodniu ma być. Pozdrawiam Was w ten piękny dzień :) nareszcie mogę się wszystkim pochwalić że jestem w ciąży!
Zobacz załącznik 437138
super!

no to moj w poniedzialek tez bedzie mial juz ok 5cm... szalenstwo ;-) :-)

reklama
Byłam dzisiaj na wizycie i dziecię ładnie rośnie, serduszko pięknie pika, fotkę mam, ale wkleję zaś potem, ciężko było uchwycić, bo albo zwinęło się dziecię w kłębek albo śmigało po całej długości i szerokości :-D
W każdym razie pokazał się obraz na USG a ja " Jest wszystko dobrze, urosło. Serduszko jest?" W tej samej chwili dziecię pomachało rączką, lekarz nie zdążył się odezwać, a ja " Rusza się, żyje!" :-D:-D:-D
Także sama sobie zinterpretowałam badanie :rofl2:

KasiaP-P - wielkie gratulacje.

Lilijanna, Kasia gratuluję!
Niesamowite...dzieciątko ma tylko 5 cm a już jest takim małym, wielkim, skaczącym i brykającym człowieczkiem. Jakoś w głowie mi się nie mieści że w moim brzuchu mieszka taki mały ludek i fika na wszystkie strony...:-) Cud.
W pt mam wizytę, odliczam dni do spotkania z moja małą kruszynką...

Lilijanna super wieści , qrcze jak te maluszki szybko rosną :) ruchliwego masz maluszka jak tak uciekał:) superowo :)
ja tez po tym kontrolnum usg po plamieniu jak tylko wlaczyl usg i zobaczylam ze jest taaaki duzy to odrazu mowie wszystko jest dobrze:) hihi
zazdroszcze Wam tych wizyt ja musze czekac do 8marca:(((

Fasolka,Kasia,Lillijanna super że wizyty pomyślne a dzieciaczki ładnie rosną:-)
Lotka ja tak jak ty w poniedziałek śmigam na usg,mam na 11/30 a ty.Jestem w miarę spokojna ale męża chyba zmolestuje żeby ze mną pojechał:tak:

Fasolka,Kasia,Lillijanna super że wizyty pomyślne a dzieciaczki ładnie rosną:-)
Lotka ja tak jak ty w poniedziałek śmigam na usg,mam na 11/30 a ty.Jestem w miarę spokojna ale męża chyba zmolestuje żeby ze mną pojechał:tak:
ja mam pod wieczor, lekarz przyjmuje od 17, wiec na ktora godzine sie "zalapie" to do konca nie bede wiedziec :-)

To w takim razie ja pierwsza:tak:
Moja gin przyjmuje popołudniamy tylko że ja na to usg jade do Wa-wy bo ona nie ma odpowiedniego sprzętu.Poleciła mi swoja koleżanke i tam się zapisałam.Nie chciało mi się kombinowac czy gdzies może by było taniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry