reklama

Wrześniówki u lekarza.

Hej dziewczynki:-)
Wpadłam by się pochwalic że ja juz po usg.Dzidz 6 cm.zdrowy to najważniejsze.Możliwosc choroby bardzo nikła 1 do 4tys.kamień z serca mimo ze wierzyłam ze jest wszystko ok to zawsze gdzies tam jakis niepokój się czai.Mężo był ze mną podpatrzec co zmajstował,a cóż on mógł zmajstrowac jak nie drugiego syna:-p:tak:Tak więc moje małe nadzieje na córe poszły w niepamięc bo w to ze zrobi się z czasem z chłopca dziewcze juz nie wierzę:-D
Nie mogę niestety zdjątka wstawic bo brak sprzętu,kabla do telefonu nie mam a zdjęcie z aparatu mi nie przejdzie bo mi się program skasował po reperacji komputra,musze odszukac płyte i zainstalowec:tak:

reklama
gratuluję :) a staraliście się o dziewczynkę tzn staranka były przed owulacja?
bo my tak

czyli jak za tydzień ja mam mieć 12 to też pewnie usłyszę że chłopak bardziej:) :(

Jej! to może w środę i ja się dowiem kto tam siedzi :D
My staraliśmy się intensywnie,więc przed, w trakcie i po owulacji również... to wróży chłopca czy dziewuszkę?
Beacja- super wieści!

Beacia, moja znajoma w 16 tyg dowiedziała się że na pewno będzie chłopiec, po czym w 20 tyg okazało się że to jednak dziewczynka, i dziś ma śliczną córkę Jagodę :) widocznie Jagódka miała w 16 tygodniu przerośniętą łechtaczkę :-D
A mój gin to w ogóle nie prognozuje płci w tak wczesnej ciąży, powiedział że mam przyjść w 20 tygodniu na usg 3d i wtedy mi powie na pewno.

Gorgusia, my staraliśmy się tak samo, przed w trakcie i po. Bez żadnej taktyki. Po prostu... ile fabryka dała :-D

Ostatnia edycja:
Kasia ale się uśmiałam z tej przerośniętej łechtaczki:-D:-D
Matik my cwiczyliśmy piątek sobota niedziela i w niedziele była owulka jajnicor mnie bolał,okres miałam regularnie co 28dni.To był 3 miesiąc prób,wcześniej przez 2 miechy w dzień owu było bez seksiku ze niby może się uda na dziołche,ale jak się nie udawoło to patrzyłam juz tylko na to aby poszło:-p
No niech tam i ten facecik będzie i tak pokocham jak wariat:tak:

Beacia super, że wszystko gra! :)) i gratuluję chłopca, chłopców to pewnie szybciej się rozpoznaje, ja to wolę poczekać do 20 tyg., :) haha fajne z tą łechtaczką! :D

reklama
Ech...wyniki odebrane i znowu mocz mi wyszedł paskudny :( Erytrocuty, bakterie, nabłonki...wszystko w nim jest :( i OB strasznie wysokie- ponad 90. Ponoć w ciąży ob wzrasta, ale aż tak... Dobrze,że jutro wizyta, bo już w ogóle mam stracha strasznego :(
HIV i HCV ujemne,więc to pozytyw :) i TSH 0,42,wiec też taj jak na ciąże przystało. Ale to OB...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry