reklama

Wrześniówkowe mamy

Harsh przypomne sie jutro...hihih ciekawe co to:-)
Hruda hehe no narazie to se zeby wybielilam:-D:-D ale wkleje na pewno jak co sstworze...poki tmadzik nie widzi bo to dla niej pikus:-D

Kurde naogladalam sie tego dokumentu i mam nas.... w gaciach,ze tez nie moge nigdy olac tego typu programow...musze to wyrzucic w niepamiec:sorry:

reklama
Siedze sobie u mamy a tu nagle szok Zuzka placze i to strasznie (pierwszy raz chyba-nigdy sie nie budzi w nocy)juz od paru dni byla marudna wiec myslalam ze to zeby patrze a ona ma krew na ustach (mysle sobie ze moze jej zabek wyszedl)a jej pekla warga.Strasznie ma suche usta smaruje ja kremem ale z marnym skutkiem moze wiecie co z tym zrobic...?:-( Harsharani, Martha dzięki.
Aneczka co to za kurs? Ja tez chce sie nauczyc ale chyba dopiero po obronie
Dziewczyny mam pytanie koncze wlasnie prace mag i chce dolozyc jeszcze jedno badanie czy ewentualnie zgodzilybyscie sie zostac moimi osobami badanymi??? Badanie nie jest bardzo czasochlonne ani stresujace .Dotyczy metod przesluchiwania swiadka.

Luandzia, ja chetnie!!!!!

A co do usteczek..ja mam z oriflame taki malutenki kremik, on jest jak mac..i zawsze Olowi nim smaruje..
Ja sama dla siebie stosuje....miod, bo dziala super..Ale dla malutkiej to moze jakas masc z witamina a albo nie wiem...jakas oliwa z oliwek? No i od wewnatrz - duuuuzooo pic musi mala.. ale ty to wiesz :)

Hruda, jak sadzisz?

Aneczka,to jest 1000 trikow w photoshopie. Sciagam rozne rzeczy i zauwazylam taki link..

Luandzia - brzmi groznie rrrr...to resocjalizacja czy psychologia? jesli to pierwsze to nie powinno mnie dziwic bo skonczylam ten kierunek..i jesli trzeba...to sie poswiece:tak:
A co do kremow na ustka...Harsh ma racje!
Harsh - a co z nowym watkiem? 'jak dbaja o siebie mamy'? bo wiesz...moglabym sie jakos wykazac hehe;-):-)

Dziewczyny mam pytanie koncze wlasnie prace mag i chce dolozyc jeszcze jedno badanie czy ewentualnie zgodzilybyscie sie zostac moimi osobami badanymi??? Badanie nie jest bardzo czasochlonne ani stresujace .Dotyczy metod przesluchiwania swiadka.

Ja bardzo chętnie, a nawet mogę popytać osób z mojej grupy na reso, na pewno kilka będzie chętnych.

A co do rozwojowej to wspominam też przedmiot bardzo miło, nawet piąteczką mogę się pochwalić;-):-D

reklama
czesc Majandra, widze ze sie Twoje swiatelko pali, znaczy sie jestes :-)
Aneczka - pewnie o tych egzorcyzmach ogladalas, ja se darowalam bo po samej zajawce balam sie wejsc na strych pranko powiesic.

Stasiek mi sie na Humane SL obrazil :baffled: Kupilam mu wczoraj w hipermarkecie Bebiko sojowe i wcina az mu sie uszy trzesa, skubaniec. Tylko ze Bebiko wychodzi 3 razy drozej niz Humana na recpete, ciekawe czy Bebilon Sojowy ma podobny smak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry