Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zmiana planow...nie potrzebnie sie glowilam i troilam, wymyslalam, obmyslalam. Wielkanocy w domu nie robie...
...Jade do Polski...
...JUPI...
...moj kochany maz zrobil mi niespodzianke...a bylo to tak...
...nieswiadoma niczego rano wybralam sie do centrum na ostatnie przedswiateczne zakupy, biegalam po supermarkecie, koszyk po brzegi wypchalam i ustawilam sie w kolejce do kasy, gdy nagle zadzwonil maz z zapytaniem gdzie jestem, ja mu na to, ze w sklepie, jedzenie kupuje, a on, zebym nic nie kupowala. Troche oglupialam i zamilklam, bo jak to mam nic nie kupowac, tyle wolnego, to co my jesc bedziemy. Maz chyba wyczul, ze cos ze mna nie tak, bo po chwili dodal :"kochanie nic nie kupuj, bo jedziemy do Polski" - no i ja znow zaniemowilam. Maz trzy razy mi powtorzyl wiesz to dla Ciebie, bys byla w te swieta szczesliwa, ja na to tylko, tak, tak wiem kocham Cie i przerwalam rozmowe. Szybko wybieglam z kolejki poodkladalam towar na polki, ludzie sie troche dziwnie na mnie patrzyli, ale co tam. Wybieglam ze sklepu, wsiadlam w autobus, w domu w pol godziny spakowalam walizki i czekam na meza i jego corke, bo Leyla jedzie z nami. Nie jedziemy na dlugo, bo tylko do poniedzialku, ale jestem przeszczesliwa...Spedze Swieta z rodzina...
![]()
![]()
![]()
Kochane!!!
Wesołego Alleluja!
Kiedy Wielka Noc nastanie,
Życzę Wam na Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
któte niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, w jasnej duszy
i niech wszystkie żale zgłuszy!
![]()
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZI
Klavell to super ale masz kochanego męża, chyba lepszego prezentu na świeta nie mógł ci zrobić:-):-):-):-)
oj dziewczyny ciężko będzie mi za Wami nadążyć, ale puki co nie poddaje się i namiętnie czytam Wasze postyco do mojej pracy to juz 4 dzień mam za sobą i z radością stwierdzam że nie jest tak żle jak myślałam że będzie
bardzo dużo uwagi poświęcam Juli po pracy więc myślę ze nasza więzi nie ucierpi
a co do samej pracy to kurcze jakoś tak fajnie jest oderwać się od obowiązków domowych i poplotkować sobie z dziewczynami... Teściowa siedząc w domu z Julią sprzata mi mieszkanie co mnie strasznie irytowało ale teraz to sobie tak myśle że jak chce to proszę bardzo ja będe miała mniej do roboty:-):-):-)
wiem ze to nie jest watek o jedzeniu ale musicie mi wybaczyc- nie mam tyle czasu zeby wszystkie wątki zaliczyć a chciała bym Wam napisać co mi się dzisiaj przytrafiło a w sumie to bardziej Juli tzn dałam jej dzisiaj po raz pierwszy słoiczek hipp-a "krem ryżowo jarzynowy z kurczakiem" i mala miała normalnie odruch wymiotny przy każdej podawanej łyżeczce to nam sie jeszcze nie zdazylo oczywisie zaraz go odstawilam....
dobra narazie koncze ale jeszcze dzisiaj zawitam pozdrawiam![]()

Dziewczyny dostalyscie kartke z bobovity? Jak nie to lapcie (w ramach akcji "olej photoshopa idz na latwizne")
BoboVita - Świąteczna Kartka Wielkanocna
wiekszy czas na forum bedę mlała chyba po świetach tyle szykowania na te chrzciny.
...ale z drugiej strony kubki smakowe naszych maluszkow maja rozne etapy fascynacji i buntow

dostałam dziś od męża piekny wielki bukiet czerwonych tulipanów!!!!
bez okazji ----- niby ;-) ale są piękne!!!!!!