Jestem ciekawa, jakiego rozmiaru pieluch używacie? Bo Tymo od wielu tygodni nosi "3" i jestem w szoku, bo Kuba na tym etapie od dawna już "śmigał" w 4+. "3"-ki są do 9 kg, na razie Tymo waży gdzieś niewiele ponad 8 kg, więc pewnie jeszcze trochę będą na topie. A jakich firm pieluchy najczęściej używacie? Bo ja do niedawna kupowałam Huggiesy albo Pampersy aż pewnego dnia będąc we Wrocławiu w tesco odważyłam się kupić te fioletowe tescowe pieluchy. I okazało się, że są rewelacyjne! Nie chodzi nawet o cenę ale one są naprawde świetne. Łączą w sobie to co zawsze lubiłam w Huggiesach, czyli wysoki marszczony "stan", przez który się nic nie wylewa, szeroki pasek z rzepem i to, za co ceniłam Pampersy - czyli bardzo dobrą chłonność i niewielką grubość pieluszek. Poza tym mają estetyczny wygląd i zapach. No i cena w porównaniu do Pampersów czy Huggiesów jest o niebo niższa. Szkoda tylko, że u nas nie ma Tesco. Na szczęście kolega często bywa w Bogatyni, gdzie jest ten market i nam kupuje. Cena 34 zł za paczkę. Czy tak jest w całym kraju? Bo raz we Wrocławiu kupiłam za 29 zł taką samą paczkę ale może na jakąś promocję trafiłam?