reklama

Wrześniówkowe mamy

dzieki Etka, :*

Framed%20image.jpg

Wszystkiego Dobrego,
Jajka wielkiego, malowanego,
zielonej łączki, na której zajączki
jedzą makowce i pasą owce.

reklama
Jestem ciekawa, jakiego rozmiaru pieluch używacie? Bo Tymo od wielu tygodni nosi "3" i jestem w szoku, bo Kuba na tym etapie od dawna już "śmigał" w 4+. "3"-ki są do 9 kg, na razie Tymo waży gdzieś niewiele ponad 8 kg, więc pewnie jeszcze trochę będą na topie. A jakich firm pieluchy najczęściej używacie? Bo ja do niedawna kupowałam Huggiesy albo Pampersy aż pewnego dnia będąc we Wrocławiu w tesco odważyłam się kupić te fioletowe tescowe pieluchy. I okazało się, że są rewelacyjne! Nie chodzi nawet o cenę ale one są naprawde świetne. Łączą w sobie to co zawsze lubiłam w Huggiesach, czyli wysoki marszczony "stan", przez który się nic nie wylewa, szeroki pasek z rzepem i to, za co ceniłam Pampersy - czyli bardzo dobrą chłonność i niewielką grubość pieluszek. Poza tym mają estetyczny wygląd i zapach. No i cena w porównaniu do Pampersów czy Huggiesów jest o niebo niższa. Szkoda tylko, że u nas nie ma Tesco. Na szczęście kolega często bywa w Bogatyni, gdzie jest ten market i nam kupuje. Cena 34 zł za paczkę. Czy tak jest w całym kraju? Bo raz we Wrocławiu kupiłam za 29 zł taką samą paczkę ale może na jakąś promocję trafiłam?

Ja używam Pampersów od samego początku. Teraz jesteśmy przy 4, ale i 4+ pasują idealnie jedyny minus 4+ jest taki, że jest ich mniej. My zawsze kupujemy w Realu bo są fajne promocje i za 72 szt płacimy 48 zł teraz widziałam w gazetce, że są po 39 to trzeba będzie pojechać bo się opłaca. Uwielbiam te pampersy bo są ładne i estetyczne, a poza tym pięknie pachną :-D

Sernik wyszedł i jużgo ktoś zaczoł pożerać :sorry::eek:

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,
życzy Kasia z mężem Robertem i synkiem Kubusiem ;-)

Witam
Ja Również Składam Najserdeczniejsze życzenia
Spokojnych I Radosnych
Spędzonych W Miłym Rodzinnym Gronie

...........@..@..@...........@..@..@
........@..............@....@..............@
........@.......(\(\....@.../)/)............@
..........@.....(=':')........(':'=)........@
............@...(..(")(")..(")(")..)...@
................@.........................@
....................@.................@
............... .........@........@
.............................@.@
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

Niech Wam będzie
Wiosennie, słonecznie, świątecznie
Niech cieszą Wasze oczy
Kolorowe pisanki i Wielkanocne Baranki
Niech się w Dyngusa woda na Was leje
A Zmartwychwstały da pokój, radość i nadzieję!

Czesc dziewczyny jestem ostatnio bardzo zajeta i nie mam czasu na forum,ale o zyczeniach dla Was nie zapomnialam.

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącęj z faktu Zmartwychwstania Pańskiego

oraz smacznego Święconego w gronie najblizszych osob.
Zyczy Gabids z Andzelka i Fabkiem.

wpadłam się szybko przywitać i złożyć Wam życzenia radosnych i pełnych pokoju świąt.

Lecę coś porobić w domciu, bo przez tą chorobę to nic mam nie zrobione.

Aha, co do pieluch to używam huggies. Miałam papersy ale bardzo nie odpowiada ich zapach. A Tesco są jakieś sztywne, też nie przepadam.

Ja uzywam juz od miesiaca 4, kupuje Pampersa albo Huggies.

WESOLYCH, SPOKOJNYCH SWIAT WYPELNIONYCH CIEPLEM RODZINNYM KOCHANE!OBJADAC SIE I NIE ZALOWAC SOBIE!!!!!!!

reklama
jednak mój do jest jak dla mnie zaduży
sprzątam i sprzątam i jeszcze nie skończyłam
ale powiedzmy że w części reprezentacyjnej jest błysk a na górze (nie używamy tam pokojów tylko łazienkę) to lepiej nie zaglądać bo jeden pokój to totalna suszarnia jedne wiszą inne czekają na złożenie i prasowanie a jeszcze inne ubrania są poskłądane ale nie poroznoszane do odpowiednich szafek nie nadaje się na perfekcyjna apnią domu i nie lubię zajęć związanych z ubraniami
ale za to mam upieczone mięsko w rękawie, upieczone 3 blaszki ciasta (piekę również dla mamy zawsze po 3 rodzaje i się dzielimy tzn wspólnie kupjemy składniki mam apodstawowe a ja te wyszukane w zależności od przepisu) no reweacyjna forumowa baba drożdzowa
mam plan jeszcze przeprać małemu wykłądzinkę bo już kolorów nie widać (przez psa bo świntuch zanosi tam jedzenie)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry