reklama

Wrześniówkowe mamy

wszyscy sprzątają, gotują, pieką a ja tymczasem dzisiaj poszłam sobie na zakupki:-) zaopatrzyłam się w nowe wiosenne buty (w koncu na obcasie bo w ciazy choidzilam na plaskim) kupilam sobie eleganckie czarne spodnie, bieliznę ,cień do powiek i błyszczyk i normalnie stwierdzam że jestem typową próżną kobietą - zakupy od razu poprawiaja mi humor:-D

a i muszę się jeszcze Wam pochwalić Julia ma juz 2 ząbka normalnie nasz wielkanocny zajączek :-):-):-):-):-):-)

reklama
U mnie tez spokojnie. Cos tam ogarnelam, pieke ciacho, a wieczorem zrobie sledzie z cebulka , sledzie w salatce i jajka w majonezie. Cale szczescie tu nie ma takiego szalenstwa na punkcie Wielkanocy. A jutro upieczemy sobie kawal szynki, po ktora trzeba pojechac jeszcze do sklepu. Poza tym...spokoj :) POZDRAWIAM

asiek1000 gratuluje 2 zabkow. Moja Mandy tez ma 2 zabki na dole :)

Asiek - tam od razu prozna...masz potrzebe i tyle...Gratuluje Juliowych zabali!:-)
Tygrysek - ja zawsze marzylam o wielkim domu ale pewnego dnia mnie olsnilo...kto tto wszystko posprzata?;-):-D...tak wiec zweryfikowalam troche marzenia albo maly dom albo duzy + sprzataczka;-):-)
No i szacun dla wyczynow kulinarnych - ja skromniej: murzynek sie wlasnie piecze, zurek przygotowany ( z pieczarkami bo to taki angielski zurek;-):-)) no i czeka mnie jeszcze pasztet...ale blaszka jest jedna wiec najpierw ciacho:baffled:

dzięku hruda
j auwielbiam piec a nieznoszę sprzątać po tym moiich wyczynach
ASIEK uwielbiam takie zakupki no może poza ciuchami bo mam duży rozmiar i niezawsze dostanę w sklepie coś co mi się podoba ( w mniejszych miasteczkach uważają że jak ktoś nosi rozmiar 44 to musi sie ubierać ja 44 letnia kobieta :((((( )
wiecei co troszke wam zazdroszcze tych ząbkowych sensacji a u nas ciągle nic
nie żebym specjalnie zaglądała ale diwi mnie to bo Szyma miał 4 miechy jak mu pierwszy ząbek wyszedł a tu klops

co do dużego domku to mój jest taki jaby zlepić 2 mieszkania jedno 3 a drugie 2 pokojowe i może nie byłoby tyle roboty ale moje chłopy (czyt. mąż syn i pies) to takie brudaski i najlepsze że wszystko się dzieje niechcący eh i na to żadna sprzątaczka nie zaradzi musiałaby z nami mieszkać i sprzątać ciągle

...żadna sprzątaczka nie zaradzi musiałaby z nami mieszkać i sprzątać ciągle
Toc o takiej myslalam! hehehe:-D:-D:-D..taka seniorita z meksyku np hehe
Murzynek wyszedl ja ta lala..i czekoladowa polewa..hmmm pychota...biorac moje lewe rece do pieczenia slodkosci (wyzywam sie przy garach za to!!!) to duzy wyczyn!:rofl2:
..a o zbedne kg bede sie martwic we wtorek;-):-D
dziekuje za zyczenia BBabeczki!

przepraszam dziewczyny, ze zamule troszke...ale...

Niedaleko mnie zaginal 2,5 letni chlopiec.. z okien mojego domu widze helikotper, ktory go szuka.
Najprawdopodobniej utopil sie, bo wszystkie tropy prowadza do rzeki.

dzis spie z Olafem...

pod wpływem takich wydarzeń uświadamiamy sobie jakbardzo nasze dzieci są kruche i jak bardzo je kochamy
często się złoszcze na Szymonka ale jak zasnie to jest taki słodki i pomio tego że jest strasznie rozrabiającym dzieckiem to i tak tęsknię jak go nie ma

reklama
Harsh, a czytalam wlasnie dzis o tym na wp.pl !To kolo Ciebie ojoj :/ Fakt- takie sytuacje sprawiaja, ze bardziej doceniamy nasze pociechy, ze poprostu...SA !!!!!!!!!!!!!!
Ale ja uwazam, ze to wina tylko rodzicow, z dziecka nie wolno spuscic oka...a na necie przeczytalam "...gdy zauwazyli, ze chlopca nie ma...." no kur**, to mowi samo za siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry