reklama

Wrześniówkowe mamy

Ufff! Jestem obżarta i więcej w siebie nie zmieszczę. Rano byliśmy z Matysem w kościółku,później na śniadanku u moich rodziców i na 15 stawiliśmy się u teściów na 2 x imieniny + 1 urodziny. Na całe szczęście Matys zrobił się marudny i mogłam się ewakuować:-p:-D
A wczoraj to myślałam,że S zabiję:wściekła/y::wściekła/y: Wyganiałam go do mycia,bo później chciałam w spokoju doprowadzić się do porządku i jeszcze zakurzyć jak będzie spał. Ale mój cudowny mężuś stwierdził,że postawi na swoim i nie będzie się mył wtedy jak ja mu każę,że jakiś film jeszcze ogląda,że ja mam iść pierwsza i po takiej przepychance poszliśmy spać o 3.30,po czym o 4.30 synulek obudził mamę na mleczko,a o 7 miałam wsstać,bo na 8.30 do kościoła. MASAKRA:crazy:

reklama
Tygrysek - dzis malz w parcy?
My bylismy na wycieczce za miastem bo sloneczko na skusilo ale nie za wiele pospacerwalismy. Zimno bardzo a ja i J nie mamy tu specjalnie zimowej garderoby...A przec chwila Stasiu przezyl 'obstrzyzyny'...slyszlalm o tym przesadzie ze nie powinno sie tak malym bobasom wloskow skracac ale co moj mial na glowie? to o pomste do nieba wola..wolalo bo teraz wyglada przyzwoicie:tak::-)

tak hruda w pracy mąż pracuje w takim zakładzie gdzie maszyny i pece chodzą ciągle bo żeby to wszystko ruszyć potrzeba z tydzień i tak pracują non toper na 4 zmiany po 8h więc czasem wypada praca i w niedziele i w święta jak w policji czy w szpitalu
justynka widzę że i ty i mąz macie twarde charaktery
hruda miło tak spędzać świeta razem ale ja już przywykłam że B pracuje tak 3 dni na 6 potem 3 dni na 22 potem za 2 dni idzie na 3 dni na 14 i dzień wolnego i tak wkółko przyn ajmniej wiem jak będzie pracował za 3 miechy heheheeh

Czesc dziewczynki jak tam swieta?
Ja wzielam sie za nadrabianie zaleglosci na BB troche tego jeszcze zostalo uhhhh

A wogole to ktos tu jest? Czy tylko ja w swieta siedze przed kompem:-)

Tygrysku co do uzależnienia zauważyłam już po sobie, że jak was nie poczytałam dziennie to dzionek stracony-a trzeba przyznać , że staracie sie żeby było co czytać:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry