reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A moja bidulka sie rozchorowala:-(
Wieczorem marudzila i nie mogla zasnac,dobrze ze podalam jej wtedy calpol,a dzisiaj juz temperaturka,katar i kaszelek.Mam nadzieje ze to tylko przeziebienie i szybko z tego wyjdziemy.

Wczoraj R ściagnoł z neta film dokumentalny ukazujący prawdziwe egzorcyzmy :/ była to orginalna tasma magnetofonowa z zapisem dzwieku egzorcyzmów. To było coś strasznego!!!!!

Film dokumentalny leciał w tv na programie TVP2 powiem Wam, że wstrząsneło mną R też miał mokrko w gaciach.

Polecam każdemu obejrzeć i przemyśleć swoją głębie wiary bo wczoraj po tym filmie zrozumiałam jak moja wiara była płytka :/ refleksje niesamowite!!!!

cześć Gagulec, witaj na forum.

Gabids dużo zdrowia malutkiej życzę. Widziałam właśnie zdjęcia na zamkniętym - jest prześliczna, takie ma ciemne oczka. Cudo!

AsiaKC u nas też pełno śniegu. Za chwilę jedziemy do teściów na Śląsk, mam nadzieję że drogi będą w miarę odśnieżone.

Witajcie, "siostry" :)

Uch, miałam się wczoraj zjawić i złożyć wam jajcarskie życzenia ale jakoś tak wyszło, że nie dałam rady, bo jak wyszliśmy z domu po 8:00 rano to wróciliśmy przed 23:00. A u rodziców nie ma internetu, niestety:-(

A tak poza tym to wczoraj przyjechała do nas moja ukochana kuzynka, z którą wspólnie dorastałyśmy, a w zeszłym roku w czerwcu byłam jedyną ciężarówką na jej weselu. No i pamiętacie jak pisałam wam, że układałam ubranka po Tymusiu. Tak sobie myślałam wtedy, że cholibka mogłaby kuzyneczka w końcu zaciążyć, bo nie mam już co z tymi łaszkami robić, a tu ona mi wczoraj mówi, że jest w 3 m-cu ciąży, a jej maleństwo urodzi się w październiku!!! Juppiii!

Zaraz będę musiała uciekać, bo na obiad idziemy do teściów. Tymek ciągle kaszle i raz na jakiś czas odmawia mleczka. Nie wiem, co z tym fantem robić... Daję mu ciągle leki, a tu ciągle to samo. Nic gorzej nic lepiej. Może to ząbki idą? Bo my też ciągle czekamy.

Gabulec - witaj wśród nas!

Oki, uciekam. Postaram się zaglądnąć wieczorkiem. Papatki!

I witam ja!!!
U nas dla odmiany...mgliscie i jakos tak nostalgicznie
Asia, Doti - ulepcie sniegowago zajaca...sniezny dyngus...co za pogoda, ni zazdroszcze
Gabdis - powodzenia z Angelinka, niech to bedzie tylko przeziebienie
Kasia - refleksje na temat wiary...egzorcyzmy? filmu nie widzialam(bo i skad:baffled:) ale jestem ciekawa jakie wnioski sie nasuwaja...jesli mozna spytac.Powodzenia z chrzcinami!
Atru - oj fajne wiesci! Ja tez sie cieszylam jak moglam ciuszki Stasiulka oddac kolezance- stycznioweczka'08...bo i ladne i taki sentyment, ze szkoda wurzucac.

Witam ja dosłownie na minutę wpadłam poczytać(oczywiście wszystko przeczytałam całe zaległości z dwóch dni musiałam :zawstydzona/y::-)) i chciałabym złożyć spóźnione świąteczne życzenia wszystkiego dobrego i dużo pociechy z najbliższych:-):-):-)

Ja miałam wczoraj gości i zaraz znowu będę miała gości dziś druga tura ale powiem wam szczerze że już jestem zmęczona.

Harsh
super wątek z tą zadbaną mamą przeczytałam narazie tak na szybcika ale jeszcze tam jutro wrócę i poczytam z dokładnością te rady naszego eksperta Hruda - szacuneczek:-):-)

Duża buźka taka świąteczna dla wszystkich od Igorka i Nuśki :-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry