reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Gabdis - co to za lampka? gdzie to sie sprawdza? czasem sie wygolowuje tak dla pewnosci;-)...ale jakby co jestem...pije ofkors winiacza wytrawnego francuskiego pyyyycha
Gagulec- ejjj nie znasz naszych mozliwosci co do nastukania stron..teraz weekend, poza tym swieta wiec posucha w postach...ale w tygodniu? kilka dobrych stroniczek z wieczorka stuknie, nie, Marianny?

gagulec witaj na forum!

O rany, ale dzis pekam w szwach.Od jutra...no moze od wtorku dieta :) We wtorek Amanda rano ma wizyte u pediatry, potem szczepienie, a w miedzyczasie mamy jeszcze pare spraw do pozalatwiania, wiec bedzie zajety dzien. Zwlaszcza dla Amandy...to szczepienie...ale ja juz powiedzialam, ze zostaje w samochodzie, a M niech wchodzi z nia do srodka. Juz mi szkoda mojej dziewczynki.

S się trochę sponiewierał:eek: I dobrze,bo śpi i nie molestuje mnie. A za wczoraj ma karę. Żadnych pisanek Matys padł i śpi jak aniołek. Jutro znowu czeka go noszenie dupska przez szalone ciotki. Ale mam pyszny i pewny przepis na sernik. Normalnie puszek

hruda...hehe fajnie ze Ci sie podobalo ale mojego autorstwa to jest jedynie zdjecie :-D:-D leb mi peka juz od tego photoshopa...chcialabym wszystko naraz,robic juz jakies super rzeczy a w sumie to jak ta pani z kursow przestaje mowic to znow jestem zielona:confused2::wściekła/y:

Najadlam sie tylu zoltek dzis ze szok...bo nei cierpie bialka..same zólte kulki żarłam:-D:-D

Cześć dziewczyny, witam z raniutka.
Widzę, ze jakaś moda zapanowała na gorzka żołądkowa miętową-mój piękny tez ja żłopał i jest zachwycony:-D Ja niestety nic nie mogę powiedzieć na temat jej smaku:-( bo matka karmiąca:tak:. A teraz idę zająć sie interesem mojego maleństwa:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry