*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
No witam z samego rana :-)
Co do Sudocremu to ja stosuję go od czasu do czasu, ale bardzo rzadko i właśnie profilaktycznie bo jak na razie (odpukać) odparzeń nie ma i nie było i mam nadzieję, że tak już zostanie. Ale skoro piszecie, że nawet profilaktycznmie nie zaleca się to odstawię go. Tak to pupke smaruje mu kremem Bambino lub Nivea Baby :-) jest bardzo fajny i tak ładnie pachnie.
Co do ząbków to
:-( chyba kolejne idą bo Kubuś jest taki biedny :-( wczoraj po południu jak się rozpłakał to nie dało rady go uspokoić i o 18 poszliśmy go kąpać po tym zrobiłam mu kaszki manny i lulu. Nie chciał biedny nawet usnąć, choć wszystkie oznaki wskazywały, że ma śiocha. Tarł oczka, przytulał się do pieluszki, ale biedne dziecko nie mogło. Dałam mu Panadol 5 ml i dopiero po tym mu przeszło to na pewno ząbki. Temp nie miał bo mu mierzyłam.
Hruda co do przemysleń jako widza hmmmm ....
to takie dziwne uczucie .... tzn tyle się w życiu horrorów naoglądałam tylu historii wysłuchałam, że ten film jakoś nie wystraszył mnie szczególnie ..... ALE mysląc, że są to autentyczne, orginalne nagrania z egzorcyzmów to daje pole do myślenia. Film ten dok leciał w zeszły czwartek bo znalazłam go w starym programie tv na TVP2 po 23.00.
Wczoraj była u Nas kuzynka zaprosić na chrzciny swojego dzidzisuia
niby fajnie, ale w koperte trzeba dać. Planujemy dać 200zł kupić pamiatkę chrztu św i jakąś maskotkę zamiast kwiatów, bo kwiaty zwiędną i lipa a tak to choć pluszak zostanie 
Co do Sudocremu to ja stosuję go od czasu do czasu, ale bardzo rzadko i właśnie profilaktycznie bo jak na razie (odpukać) odparzeń nie ma i nie było i mam nadzieję, że tak już zostanie. Ale skoro piszecie, że nawet profilaktycznmie nie zaleca się to odstawię go. Tak to pupke smaruje mu kremem Bambino lub Nivea Baby :-) jest bardzo fajny i tak ładnie pachnie.
Co do ząbków to
:-( chyba kolejne idą bo Kubuś jest taki biedny :-( wczoraj po południu jak się rozpłakał to nie dało rady go uspokoić i o 18 poszliśmy go kąpać po tym zrobiłam mu kaszki manny i lulu. Nie chciał biedny nawet usnąć, choć wszystkie oznaki wskazywały, że ma śiocha. Tarł oczka, przytulał się do pieluszki, ale biedne dziecko nie mogło. Dałam mu Panadol 5 ml i dopiero po tym mu przeszło to na pewno ząbki. Temp nie miał bo mu mierzyłam.Hruda co do przemysleń jako widza hmmmm ....
to takie dziwne uczucie .... tzn tyle się w życiu horrorów naoglądałam tylu historii wysłuchałam, że ten film jakoś nie wystraszył mnie szczególnie ..... ALE mysląc, że są to autentyczne, orginalne nagrania z egzorcyzmów to daje pole do myślenia. Film ten dok leciał w zeszły czwartek bo znalazłam go w starym programie tv na TVP2 po 23.00.Wczoraj była u Nas kuzynka zaprosić na chrzciny swojego dzidzisuia
niby fajnie, ale w koperte trzeba dać. Planujemy dać 200zł kupić pamiatkę chrztu św i jakąś maskotkę zamiast kwiatów, bo kwiaty zwiędną i lipa a tak to choć pluszak zostanie 

wiem, że nie mozna go oblizywać bo można zarazic dziecko próchnicą ALE czasem to taki odruch, że obliże i do buzi później się łapie na tym "CO JA ZROBIŁAM!!!!!" Wyjmuje mu smoczka i lece opłukać pod bierzącą wodą, ale lipa bo kochane bakterie już są w buzi Kubusia.
jak narazie synus przechodzi go spokojnie znaczy troszke marudzi ale nic poza tym :-)Jestem z tego powodu bardzo szczesliwa i pragnelam sie tym podzielic
pozdrawiam serdecznie zabkujacych i ich mamy