Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niekapki rzeczywiscie podobno nie sa dobre na zgryz , ale to bardziej chodzi o to zeby dziecko nie biegalo caly dzien z kubeczkiem (troszke wypije za 5 minut znowu itd) .Ja kupilam Zuzi kubek z aventu od 3 miesiecy ale mala nie umie z niego pic ale to bylo jakis czas temu wiec moze znowu sprobuje.
Nuśka - o, to z tym ząbkiem to tak samo jak u Kuby było. Dokładnie w dniu ukończenia 6 m-cy mu wylazł. Oczywiście w tym samym dniu byliśmy u lekarza, bo zapalenia krtani dostał ale u niego to było normalne. Co ząb to choróbsko.
Ja też poproszę o rady jak dbać o pierwsze ząbki malucha? Jak myć takie malutkie "kiełki" ? Od kiedy zacząć?Wlasnie mialam sie was spyac...o pielegnacje pierwszych zabkow. Tyle jest wskazowek.
Juz LUANDZIA1 pisala m.in. mycie zabkow po ostanim posilku (czym ????? woda??? ) a ja bede miec chyba z tym problem bo moja bez mleka nie zasnie...
Ja tez mam kubek niekapek z Aventu i filip wcale nie chce z niego pic, ostatnio dalam mu znowu "do zabawy" moze mu sie spodoba,
ale skoro sa takie "beee" to co zostaje pojenie dziecka lyzeczka???

.Z jedzeniem tez nie najlepiej-troszkę pociumka cycucha ewentualnie dwie trzy łyżeczki zupki i koniec.
. a teraz muszę uciekać bo mi sie dziecko zabuczy
(żeby to jeszcze jakoś konkretnie płakuniał-a to takie miauczenie z marudzeniem i buczeniem połączone)No ale cóz taki nasz los;-)Papapa
W dupsko coś mu wlazło albo brakuje mu spaceru(bo pogoda jest syfiaszcza) albo rozpieszczony przez święta. Sama już nie wiem.