reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja stosuje na razie na dziaselka bo zabkow brak ta silikonowa szczoteczke (Zuzia bardzo ja lubi bo masuje dziaselka) , ale dentysta mi mowil ze wystarczy przetrzec gazikiem z przegotowana woda ,pasta dopiero po roku.
Kupilam nowy zestaw butelek : lovi , niekapek z nuka i jeszcze smoczki od 6 miesiecy do butelek ktorych Zuzka wczesniej nie chciala pic i zobaczymy...W twierdzi ze to kasa wyrzucona w bloto , ale mi bardzo zalezy zeby ja nauczyc pic z butli bo chce isc do pracy.

reklama
Hey wszystkim!
Co do niekapka to Amanda ma z firmy Avent i slicznie z niego pije, ale tylko gdy wyczuje w nim cos slodkiego :) Jestem zadowolona, ze go kupilam. Wyglada tak:

Od wczoraj myjemy jej 2 zabki malutka szczoteczka zmoczona woda. Mialam kupic ta nakladke na palec, ale M kupil taka. Wazne jest, zeby scierac osad z zabkow po calym dniu jedzenia i picia. Wczesniej robilam jej to pielucha tetrowa, a corcia to uwielbia.

witam!!! jestem tu nowa i początkująca więc trochę się czuje nieswojo.Mam nadzieje że to minie i będzie ok. Nie potrafie jeszcze wstawić suwaczka wiec napisze w jakim wieku są moje dzieciaki.
Mateuszek ma 6 miesięcy i 9 dni a Ola za niecale 2 tygodnie skonczy 3 latka. A jeśli chodzi o ząbki to Mati niema jeszcze ani jednego. Dwa dni temu zaczol raczkować i chodzi wszędzie tam gdzie mu niewolno.

wkońcu udalo mi sie z tymi suwaczkami!!!
no wszyscy w rodzinie też są w szoku że tak szybko zaczol. Ja też jestem pelna podziwu dla niego, no ale teraz to oczy muszę mieć z każdej strony.
Klavell ja w Świerklanach mieszkam od niedawna prędzej mieszkalam w Wodzislawiu Śląskim, napewno wiesz gdzie to jest bo to jes blisko i Świerklan i Raciborza.
Ps. śliczną masz córeczke!!!

ech, dostałam bardzo smutną wiadomość... Głupie to, az wstyd, że człowiek w kontekscie czyjegoś nieszczescia zaczyna doceniac to co ma.

Niekapek Tommee Tippee u nas sie nie sprawdza, ma twardą końcówkę, Stasiek nie wie o co chodzi. Ale fajnie radzi sobie z kubkiem marki Tesco, ma taką miękką końcówkę. Ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona produktami Tesco, ubrankami i nawet zabawkami. Widzialam naprawde świetne drewniane klocki i superową kolekcję kolejek drewnianych, ale to jeszcze za chwilę. Narazie Stasiek zafascynowany jest metkami przy zabawkach, tymi co jest na nich jak je prać itp.

Monia - witaj, czyżby Twój synek był u nas pierwszym raczkującym wrześniatkiem? No i czuj się swojo :tak:

No już coraz bardziej mi się tu podoba! Mati zaś kosztuje wszstko co napotka na swej drodze a najgorzej jest z zabawkami i puzlami Oli. Zaś Ola się wścieka że Mateuszek ,,liże" jej zabawki
i wtedy zaczyna się ...
DZIĘKI ZA MILE PRZYJĘCIE!!!!

Niekapek Tommee Tippee u nas sie nie sprawdza, ma twardą końcówkę, Stasiek nie wie o co chodzi. Ale fajnie radzi sobie z kubkiem marki Tesco, ma taką miękką końcówkę. Ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona produktami Tesco, ubrankami i nawet zabawkami. Widzialam naprawde świetne drewniane klocki i superową kolekcję kolejek drewnianych, ale to jeszcze za chwilę. Narazie Stasiek zafascynowany jest metkami przy zabawkach, tymi co jest na nich jak je prać itp.
dokładnie:tak::tak::tak::tak: u nas to samo a jakie one smaczne są :-):-)

... nawet nie probuje nadrabiac zaleglosci :baffled:
monia- witaj wsrod bbholiczek!

metki... moj piotrus je po prostu UWIELBIAAAA! jemu zupelnie niepotrzebne sa zabawki. wystarczy gazeta, pilot, komorka, czyjes wlosy, rece, wszelakie sznurki, wszystko co szelesci no i wspomniane METKI! chocby nie wiem jak kolorowa byla zabawka- grunt, ze ma metke.

reklama
Hej dziewczyny wszystko nadrobilam ale dalyscie czadu przez te pare dni to nauczka dla mnie zeby juz nie robic takich zaleglosci:)

U nas chyba lada moment pojawia sie zebule gorne bo mala wykazuje wszystkie symptomy,budzi sie w nocy i jeczy,mulda cyca co chwile ale bardziej traktujac go jako smoczek...pcha wszystko do buzi i wali smoczkiem w dziaslelka,musialam dac jej jten ktory wtedy kupilam i pisalam wam ze zupelnie go nie toleruje,teraz okazal sie super bo ma takie wypustki masujace i Nel zasysa go na maxa:-D
Dzis dostala marchewke ale byla tak paskudna ze wcale sie nie zdziwilam jak zamknela buzie i byl koniec z karmienia:baffled:
Trzymam kciuki za zdrowie naszych maluszkow..zuwazylysice ze przychodzi taki okres w ktorym wiekszosc z nich choruje?
U nas ze zdrowkiem wporzo oprocz tego liszaja na policzku identycznego jak opisywala hruda u swojego Stasia....a ja glupia zamiast isc z tym w koncu do lekarza zeby jeszcze raz powiedzial co o tym mysli boje sie ze jednak stwierdzi skaze i siedze jak dupa wolowa bo w ogole nie dopuszczam tego do siebie:zawstydzona/y:
Lece ogladac Katyn bo sciagnelam go ze slawetnych torrentow:sorry2:
Aaaa i jeszcze zapomnialam dodac ze jestem z praca licencjacka na bakier i zastanawiam sie czy nie zmienic tematu:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry