reklama

Wrześniówkowe mamy

Mężuś kazał:szok::-D mi po szkole pojechać sobie coś kupić do ubrania. Czyżby moja garderoba była aż tak kiepska, że nawet on to zauważył:szok::zawstydzona/y:?
moj za chwile pojdzie do sklepu i sam mi cos kupi! ja jakos nie moge sie wzmobilizowac. wczoraj niby przymierzalam kilka ciuszkow ale nic nie wybralam :baffled:

nie mam dzis czasu dlugo siedziec. maz mial dzisiaj urodziny i jutro robimy imprezke (larcia- twoja salatka na bis :tak:). niestety M badzie rano spal po nocnej zmianie, wiec nie mam co liczyc na pomoc gdzies do 12 a potem moge sie nie wyrobic.

milej nocki i udanej niedzieli ;-)

reklama
Nie było mnie cały dzień i myslałam, że będę miała tabun stron do nadrobienia, ale jak widzę nie jest źle :-)

Kolor bardzo ładny :-)

Masz racje dzieci powinny już się same nauczyć spać i ja jest dowodem, a raczej mój Kuba, że w przeciągu jednego dnia idzie malucha tego nauczyć bo dziś równiez mały miał drzemki bez kołysania bez bujania tylko tulimy się i usypiamy razem, a ja z tego się bardzo cieszę bo mam przymusową drzemkę :-) i nie mam później okazji do narzekań jaka to ja zmęczona jestem i jaki jest tego efekt??? TERAZ NIE ŚPIE!!!! :no::wściekła/y: Mały po południu spał 3 godziny :szok: a ja razem z nim.

Wcześniej pojechalismy na zakupy kupiłam mu ogrodniczki i czapeczke :tak: jedne spodnie widziałam za 60zł i trochę szkoda mi było wydać na nie 6 dych, ale po lepszym spenetrowaniu sklepów znalazłam śiwtne ogrodniczki za 32 zł :-) jestem HAPPPPPPY!!! Czapeczka 18 zł i jeszcze dostalismy od Pani 1zł na szczęscie :laugh2:

A ja kupiłam sobie buty :tak: balerinki na słupku, bardzo mi się podobają.

Mały już śpi razem z dużym w Naszym łózku i tak strasznie mi szkoda go przekładać do łóżeczka :-( może dziś pospi z Nami.

A ja mialam dziś zabiegany dzień. Najpierw zakupy bo moja córeczka ma jutro urodzinki . to już 3 latka nawet szma niewiem kiedy to zlecialo:blink:
potem porządki bo dziś już mieliśmy wcześniejszych gości.Byl u nas mój brat z żoną i swoją 14miesięczną córeczką. Super jest ta mala. Wszystko już powtórzy i to wyraznie i wogóle śmieszek z niej:-D
no a jutro reszta gości. Ola już nie może się doczekać na tort no i oczywiście na PREZENTY:-):-):-)

Mateuszek już sam siada i bardzo fajnie mu to wychodzi - ale jestem z niego dumna.

Dzisiaj się tak wymęczyl że już o 18.30 tarl oczka więc wzielam o wykompalam dalam mleczko no i polożylam do lóżeczka z myślą że uśnie- ale nic z tego wzielam go więc do siebie do lóżka a on tak się kulal i czolgal aż wkońcu zasnol a ja drzemalam z nim:-D

A wiecie jak się potem wystraszylam ciśnienie to chyba mialam 200. Mąż zawolal mnie na chwile na dól bo coś potrzebowal więc ja widząc że Mati śpi to zostawilam go na tym lózku (leżal przy ścianie) no i zeszlam na dól sptać się o co chodzi. Zdążylam tylko zejść nagle slysze jakiś huk a następnie placz wieć ja szybko lece do góry patrze a Mati na podlodze -spadl. Bylam wystraszona jak niewiem co ale naszczęście nic się nie stalo i po chwili znów usnol no i oczywiście polożylam go już do lóżęczka. JUŻ NIGDY NIE ZOSTAWIE GO SAMEGO NA ŁÓŻKU!!!!

Kasia super, że zakupy sie udały.
Byliśmy dzis na spacerku tylko jeden raz i to gdzie , do apteki. Moja Maja załapała gdzieś wirusa żołądkowego i prawie cały dzień przesiedziała na kibelku. Boje się że Adaśko już od niej załapał tego wirusa, a o nas nie już wspomnę.
Monia sto latek dla córuni i buziaki. To prawda, że nasze skarby głównie nie mogą doczekac sie pREZENTóW???????
Adaś spał dziś dwa razy po pół godziny. Zafascynowany jest tym, że może się juz bez nas poruszac i dojśc gdzie chce.

Moniu nie chcę Cię straszyć, ale czytałam że po upadku dziecko nie powinno spać przez 3 godziny. W tym czasie powinno się obserwować dziecko czy nie ma objawów wstrząsu mózgu jak np. wymioty, omdlenia. Mój Kuba też mi spadł raz z łóżka :baffled: róznież najadłam się strachu poobserwowałam go na szczęscie wszystko skończyło się na moim strachu, ale tak się wymęczył przez te 3 godziny, że później usnoł mi od ręki. Było to jak mały miał 5 miesięcy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry