reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasiu ale mnie wystraszylaś. Odrazu polecialam do góry zobaczyć czy wszystko wporządku. Mati sobie smacznie śpi. Myślisz że jak by coś mial to spal by teraz tak ????????? Ale mam stracha:baffled: Nigdy o tym nie slyszalam że trzeba dziecko przez 3 godziny obserwować:no:

reklama
ojj widze ze nasze kochane Nowicjuszki trzymaja fason...a co ze Starymi Wyjadaczkami? lipa? ejjj nie badzcie takie...
ja sacze winacza i kloce sie ze swoim J...wrrrr:wściekła/y:
wiec co? zagladam do was bo TU zawsze sielana jak sie patrzy...:-):-):-):-):-):-)
HOME SWEET HOME hehehe

Moniu nie chciałam Cię wystraszyć po prostu tak czytałam :sorry2: dlatego nie powinno się kłaść spać bo niby sen może pogłebiać ten stan i również zbytnia senność jest niebezpieczna, ale skoro jest ok nie było wymiotów, mały zachowuje sie jak zwykle to nie ma sie o co martwic. Obserwuj go jeszcze przez dwa dni :-)

Tak jak pisałam mi również mały spadł i to było coś okropnego, wyrzuty sumienia itp... odwróciłam się po pieluszke dosłownie na 3 sekundy, a tu słyszę łup i małego nie ma na łóżku i cisza ..... dopiero jak mnie zobaczył, że go widzę rozpłakał się.

hejka ale jestem wyczesana na nic nie mam czasu sił mi brak asypiam wszędzie i o każdej porze, męczy mnie to przesilenie wiosenne i cuje sie jabym zaraz miała sie rozchorowac
co do upadków to ja szyma mi spadł ze schodów (sam poszedł nagóre i jak schodził to spadł z ostatnich 4 a miał wtedy chyba 18 miesiecy) to tez z płaczu zasnał a ja sie bałam ale nic nie było

Hej. Ja też nie dopilnowałam Mai i spadła z łóżka jak miała 8m-cy, a ja obok smacznie spałam. Też miałam pietra i bardzo sie przestraszyłam. A jak miała 11 m-cy właziła na kanapę i opierała sie o komodę i wtedy łups , komoda z 6 szufladami, się przechyliła i spadła na nią. Na szczęście jedna szuflada jak sie otworzyła to sie zablokowała tworząc nad nią jakby namiot. I moja córcia nie została zgnieciona. Nie chcę nawet myslec co by było, gdzyby........

Wpadlam sie przywitac...:-)
a za oknem snieg! trudno to sobie wyobrazic bo wczoraj bylo wiosennie i angolandki ofkors na krotkim rekawie!:baffled:
Milego niedzielska drogim BB-paniom zycze!:cool2:

Hruda u Ciebie śnieg, a u Nas na śląsku piekna pogoda :-) nawet nie przypuszczałam, że będzie tak ładnie i ciepło.

My już po chrzcinach. Nawet nie było tak źle jak myslałam ;-):tak: mały w dobrym nastroju tylko pod koniec był trochę marudny i wcześniej wrócilismy do domu.

Cześć jestem nowa i nie mogę się połapać z tym forum .Mam na imię Iza i mam córkę Wiktorię szukam wątku gdzie mogła bym poklikać z mamami które mają dzieci w podobnym wieku.pozdrawiam

reklama
Mamawikusi to dobrze trafiłaś :-) bo tu wszystkie mamy dzieciatka w wieku 6 miesięcy i trochę strasze.

Mój Kubala jutro kończy 7 miesięcy :-)

Tak więc witaj serdecznie i opowiadaj co u Was słychać???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry