majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W trakcie. 4 rok. Dziś normalnie padałam na pysk na uczelni. Taka jestem zmęczona...Ale na BB musiałam wejść:-)a ty tez po res.?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W trakcie. 4 rok. Dziś normalnie padałam na pysk na uczelni. Taka jestem zmęczona...Ale na BB musiałam wejść:-)a ty tez po res.?

W trakcie. 4 rok. Dziś normalnie padałam na pysk na uczelni. Taka jestem zmęczona...Ale na BB musiałam wejść:-)![]()
majandra to tak jak ja po powrocie z pracy ledwo widzę ekran ale na BB trzeba zajrzeć chociaż poczytać eh ale uwielbiam was wszystkie jesteście kochane

:-)

A tak...male zmiany - zeby bylo weselej - Kot zastal - tylko przeszedl metamorfoze w tym programie od Harsh hehehHruda a gdzie oko kota już się przyzwyczaiłam i po tym Cie szukam:-)

To jesteś pierwsza, która tak twierdzi. Każdy widzi w nim mojego męża.Majandra Macius jest strasznie do Ciebie podobny(Moja Zuzia niestety nic a nic no moze z wyjatkiem koloru oczu ZAZDROSZCZE)
Oj zupelnie cie rozumiem...szczegolnie teraz, gdy w koncu z wieczorka maluchy zasna ..to cala noc mozna celebrowacMy już po urodzinkach, skączyly się bardzo szybko zresztą jak zwykle bo o 20 wszyscy zaczeli sie już zbierać do domu i na nic zdają się prośby aby jeszcze zostali aby dlużej posiedzieli. ja to póżniej jestem wściekla bo u sąsiadów to balują do 3 rano a u nas to już dawno wszyscy śpią. jakaś drętwa ta rodzinka. Ja to z milą chęcią to bym jeszcze posiedziala i poimprezowala no ale cóż rodziny się nie wybiera![]()

i korzystac. Ale fajnie ze i tak nie odmawiacie sobie zabawy, super!