reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mąż to już się ze mnie tak śmieje...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A jak się Maciusiowi znudzi zabawa w drugim pokoju, to mąż bierze go na ręce i mówi: "Choć zobaczymy ile postów mamusia już nasmarowała":szok::-D

Witam wieczorkiem my dzisiaj bylismy na basenie i super Zuzia coraz lepiej radzi sobie z duza woda:-) Spotkalam tez Doti tez miala isc na basen ale sierotka zapomniala torby ze" sprzetem" ale dzieki temu mogla wpasc na kawe , Oskarek sliczny strasznie urosl (Doti zapomnialam Ci powiedziec SUPER fryzura:-)). Zmykam juz bo malz mnie wzywa:-p
Majandra Macius jest strasznie do Ciebie podobny(Moja Zuzia niestety nic a nic no moze z wyjatkiem koloru oczu ZAZDROSZCZE)

Witam dziewczyny> ja tylko wpadlam sie przwitać i zmykam spać.
My już po urodzinkach, skączyly się bardzo szybko zresztą jak zwykle bo o 20 wszyscy zaczeli sie już zbierać do domu i na nic zdają się prośby aby jeszcze zostali aby dlużej posiedzieli. ja to póżniej jestem wściekla bo u sąsiadów to balują do 3 rano a u nas to już dawno wszyscy śpią. jakaś drętwa ta rodzinka. Ja to z milą chęcią to bym jeszcze posiedziala i poimprezowala no ale cóż rodziny się nie wybiera:sorry2:
ale za to sąsiady trafily nam się super ostatnio jak poszliśmy do nich o 22 na dri nka to o 1 wylądowaliśmy w domu. Oczywiście Darek co chwile latal i sprawdzal czy dzieci śpią. Bardzo rozrywkowi ludzie z tych sąsiadów i takich ludzi wlaśnie lubie.:tak:

Mama wikusi witam na naszym super forum ja też tu jestem od niedawna ale już się chyba uzależnilam:-D:-D:-D

Hruda a gdzie oko kota już się przyzwyczaiłam i po tym Cie szukam:tak::tak::-)
A tak...male zmiany - zeby bylo weselej - Kot zastal - tylko przeszedl metamorfoze w tym programie od Harsh heheh:laugh2:
Tygrysku - lustereczko jak to mawiaja kierowcy na sibi-radio...czyli vice-wersa:-)
Majandra - zazdroszcze ze twoj maz NORMALNIE do BB podchodzi...domyslasz sie jak moj J...a szkoda gadac:baffled:

My już po urodzinkach, skączyly się bardzo szybko zresztą jak zwykle bo o 20 wszyscy zaczeli sie już zbierać do domu i na nic zdają się prośby aby jeszcze zostali aby dlużej posiedzieli. ja to póżniej jestem wściekla bo u sąsiadów to balują do 3 rano a u nas to już dawno wszyscy śpią. jakaś drętwa ta rodzinka. Ja to z milą chęcią to bym jeszcze posiedziala i poimprezowala no ale cóż rodziny się nie wybiera:sorry2:
Oj zupelnie cie rozumiem...szczegolnie teraz, gdy w koncu z wieczorka maluchy zasna ..to cala noc mozna celebrowac:-D:-D:-D:-Di korzystac. Ale fajnie ze i tak nie odmawiacie sobie zabawy, super!

reklama
Tygrysek jak Ty to robisz,że Twoja mała tak ładnie je,moja to tylko mleczko,czasami kaszka i to przez butelkę i zupka,a deserków nie chce.Luandzia ja też chodzę na basen z małą,byłam wczoraj ale coś jej nie bardzo się podobało wcześniej była bardziej zadowolona,a na dokładkę dzisiaj ma mały kaszelek oby ten basen nie wyszedł nam bokiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry