reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

Witam Cię mamowikusi w naszym gronie. Jestem też tu od niedawna, ale już od Tych dziewczyn sie uzależniłam. To dobrze, bo pprzynajmniej mam z kim pogadac o sprawach, które dotyczą nas wszystkie i nie tylko.

Witam niedzielnie, zaczynam niebawem pakowanie i pojutrze jedziemy do wyremontowanego domu. Niestety sporo do zrobienia, zakupienia, zainstalowania itp jeszcze przed nami, ale przynajmniej kuchnia i lazienka juz gorowe a to podstawa, prawda?

Witaj Mamawikusi i czuj sie u nas dobrze.
Gaga zbiera sie juz troche zbednych, ale jeszcze niezbiszczonych rzeczy, to świetnie ze mogą sie na cos przydać, na mnie mozesz liczyc.

to mamy jeszce jedną wrześniową Wikusię eehhe witaj na forum i uważaj bo wciąga

a moja grzeczna córcia jakaś się stała niegrzeczna chyba i nas dopadło ząbowanie, mała ciągle marudzi i jeszcze jedno jest ciągle głodna masakra i ubustwia swojego brata który jest tak żywy i jej właśnie tym imponuje dziś nie chciała spać jak zwykle około 9-10 tak płakała że aż serce bolało a jak ją położyłam u szymka na wykładzince to jak ręką odjął i dawaj w te pędy się przemieszczac i gruchać i patrzec czy szymek widzi i piski zachwytu zasneła dopiero po 12 ale spała tylko godzinkę potem udało mi się ją uspać około 15 dopiero po wypiciu 180 mleczka ale spała tylko 45 minut ale po kąpieli i mleczku na dobranoc zasneła o 19 i zobaczymy do której pośpi
a dzoś Wiki od 2 30 zjadła:
2 30 150 ml bebiko 2r
5 30 150ml bebiko 2r
9 danonek plus 130 bebiko z kaszką owocową
12 zupka z zółtkiem 160ml
15 180 bebiko 2r
17 deser owocowy bobo fruta
19 bebiko na kaszce mannie 170ml
niezły głodomorek i między czasie były chrupki parę kesków parówki (bo jadł brat) i jego jajecznicy, ze 4 łyżecki ziemniaczków z mojego obiadu i woda
mam nadzieje że ot przejściowe

Mamawikusi - witaj na wrzesniowkach:-)
Carioca - fajnie ze juz bedziesz w domu - swoim, odswiezonym domku:happy:...czyli nasze spotkanie niebawem?:-)
Hruda, a Ty czemu mi się chwalisz, że po resocjalizacji jesteś? To ja z NK muszę się takich rzeczy dowiadywać?
No zgadza sie...ale nie zajmuje sie tym. Zawsze mialam ambicje ukonczenia studiow wyzszych a wtedy nie bylo w calym kraju kierunku kosmetologia ktora mnie tak pasjonowala i pasjonuje. Wiec pedagogika resocjalizacyjna - bardzo ciekawe studia...a ty tez po res.?

reklama
Witaj mamowikusi:) super zdjęcie córeczki masz w awatarku:tak::tak:

Carioca ale super że już będziecie na swoim, teraz tylko już typowe wicie gniazda koniec z "brudnym" remontem i czas na dopieszczanie lokum a to sama przyjemność
a my nadal nie znaleźliśmy sobie domu:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry