AsiaKC
Just mama
To nawet nie jest tak, że na złość, jakaś taka przekora mi się włącza i nie wiem dlaczego bo teściowa dobra kobieta jest, najważniejsze że troszczy sie o wnuka tylko czemu mnie to tak denerwuje...![]()
Co nie Blimka czemu to tak denerwujeja też słucham teściowej jednym uchem a wypuszczam drugim. I w dodatku jestem taka przekorna, że niue zrobie czegoś choć wiem, że teściowa ma racje. Musi być po mojemu :-)
ale dzięki tym naumiałam teściową nie wtrącać się do ubrania, jedzenia mojego dziecka :-) bo jak widzi, że wali głową w ściane to se dała kobicina luzu.
No! Moja teściowa też niby się nie wtrąca i czasem delikatnie sugerując cośtam albo opowiada jak to ona robiłą jak jej dzieci były malutkie i ja też przekora
taka że omijam szerokim łukiem wszystkie rady i sugestie ;-) Przeglądając zdjęcie pokażę Wam pewną sytuację na którą natknęliśmy się podczas wycieczki do KielcSame powiedzcie:gdzie te matki mają rozum (zdjęcie nijak owe,bo mąż zrobił w trakcie jazdy)
![]()
![]()
Normalnie mam ochotę zatrzymać i nawrzucać takiem rodzicom

Jesuuuuu! Takie dziecko nia ma żadnych szans przy najmniejszej stłuczce 
Byłam i idę na spacer bo jestem wrakiem psychicznym od rana i musze odechnąć :-
Nie wiem czy to tu czy jak śpią dzieci pisałyśmy o wczesnym wstawaniu maluchów. W każdym razie ja położyłam wczoraj Łukasza później, ok 21.50. Wstał skubaniec normalnie

I wyyyył jak go "namawiałam" żeby pospał jeszcze. Do tego rano podpadł mi Paweł bo zamiast przyniesc ubranie to wyjął wszystkie mokre chusteczki u siebie, a ostatnio mieliśmy rozmowę na ten temat.

.