reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia Twój Pawełek też jest z czerwca,tyle że 17-stego,czy mi się wydaje????
Bo baterie w kompie mi wysiadają i mam złą datę,godzinę:baffled:
Nie jesteś na czerwcówkach????

Pawełek jest z 21.06.2005
Ale na BB weszłąm dopiero w ciąży z Łukaszem i tu się zadomowiłam. Jakoś nie umiem się odnaleźć na innych podforach. Ale znam jeszcze min jedną czerwcówkę :tak:

reklama
zapraszam :tak:
widze, ze poszliscie w nasze slady :-D

My często tam jeździmy ale na twoim zdjęciu jakoś nie poznałam że to Żar:baffled::zawstydzona/y:

my w tym roku pierwszy raz jedziemy razem nad polskie morze. ja nad baltykiem bylam tylko raz, w klinice w gdyni i przy okazji zwiedzilam sopot... i tyle. mam nadzieje, ze sie nie zawiode. chociaz w przyszlym roku i tak planujemy odwiedzic dziadka :tak:, a za dwa lata jedziemy na chorwacje. ceny te same, zaledwie 300 km dalej a jakie widoki! no i pogoda gwarantowana :-D

Ja też wybieram się do Chorwacji może już w przyszłym roku a w sierpniu Jurata:-)

Plecaka nie kupowałam na allegro więc nie mogę wstawić linka ale umieszczę zdjęcie to zobaczysz (Chyba Asia KC pytała)

Enia ja też pojechałabym do szpitala tak na wszelki wypadek mam nadzieję że to nic poważnego
Moja Zuzia też ma lekką anemię i podaję jej żelazo i kwas foliowy i nic jej po tym nie jest .

my tez wybieralismy sie do juraty, ale nam nie wypalilo. do chorwacji tez pojechalabym juz w przyszlym roku ale obiecalam tacie, ze go odwiedzimy na sycylii. trzeba sie tylko wybrac w granicach czerwca albo wrzesnia. zeby ominac upaly.
wiecie co bylo dzisiaj w kupie mojego dziecka? kawalek gazety! :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie wieczorkowo! Właśnie skończyłam się bawić z Listą Wrześniówek. Mam nadzieję, że o nikim tym razem nie zapomniałam i że nie narobiłam byków za dużo:tak:

Co ja czytam - jakieś problemy zdrowotne u Enii? Jeszcze się dobrze przywitać nie zdążyłam i już coś takiego się dzieje... :-( Ale może to tylko języczek zabarwiony od tego żelaza w kroplach..? Oby... Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku z maluszkiem...

Ludzie, znowu się ten mój gagatek przebudza... Co ja mam z nim dzisiaj... A miało być tak pięknie...:baffled:

Izabela a na Żar wychodziliście czy wyjeżdżaliście kolejką bo ja po ciąży mam zerową kondycję i pod koniec o mało co nie wyzionęłabym ducha zwłaszcza że przez pół drogi taszczyłam moją córunię na plecach

wyjezdzalismy bo bylismy bez wozka, nosidelka czy czegos w tym stylu. a z piotrkiem na rekach raczej sobie tego nie wyobrazalismy. zreszta u nas to byla niezapowiedziana wycieczka. jechalismy nad jezioro zywieckie, na ktore jednak nie dojechalismy bo po drodze uznalismy, ze jednak na zarze bedzie ciekawiej.

Witajcie wieczorkowo! Właśnie skończyłam się bawić z Listą Wrześniówek. Mam nadzieję, że o nikim tym razem nie zapomniałam i że nie narobiłam byków za dużo:tak:
jesusie! na poczatku tworzenia listy bylam 13 na kolejce, teraz jestem 26 :szok: ale nas przybylo! ...u mnie wszystko sie zgadza. zreszta u starych wrzesniowek pewnie nic nie zmienialas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry