reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia wiem gdzie będą jeszcze pyszniutkie gofry
u Tygryska ale gofrownica jeszcze nie doszła;-);-):laugh2::-D:-D:laugh2: ale jak byś się tam wybierała to zabierz mnie ze sobą:blink:

Na razie opanowała turlanki ale nie wiem czy to wynik rehabilitacji czy po prostu przyszedł na nią czas

:-D:-D:-D:-D:-D Weźcie mnie ze sobą - ciekawe co Tygrysek powie na niezapowiedzianych gości:-D

Może nie powinnam tego pisać ale mój W wyczaił hasło Tygryska o skakaniu na ogonie i za każdym razem jak widzi że wchodzę na forum to pyta co tam słychać u Tygryska:-D

o kurcze ale się szykuje
no i sławna jestem:tak::tak::tak::-D:-D
to dobrze
a ja dziś byłam w pracy i B miał moją chrześnicę do pomocy przy dzieciach i jak wróciłam do domku to się dowiedziałam że P dała Wiki mleko z kartonika uht eh bo wójek jej przygotował i sobiet ak poradziła
dobra idę spać bo zaspiam po tych nadgodzinach

reklama
Witam a my przed chwilą wróciliśmy z grilla :-):-) właśnie odwiozłam moją mamusię do domku bo czuwała nad Igorkiem i idę spać ale ja to przy uzależnieniu bywa wpadłam poczytać co u Was:-):-)

Enia
co z synusiem???? Napisz bo się martwimy.
Hrudzia jak było na spotkaniu????
Carioca udanej podwójnej imprezki życzę szkoda ze tak akurat trafiło w jeden dzień oba przyjęcia bo ani na jednym ani na drugim spokojnie nie posiedzisz.

witam sie z rańca,, dzieci nie wiedzą że w niedziele śpimy dłużej a szkoda
dziś teściowa wraca z niemiec i jedziemy do niej bo B musi ją z granicy odebrać
Nuśka nie martw się nie tylko ty uzależniona u mnie to samo tylko B mnie ogranicza i jak on jest w domku to muszę się z kompem chwać

Witam :-)

Enia matko mam nadzieję, że jest wszystko ok z maluszkiem!!!! Napisz koniecznie jak znajdziesz chwilke!!!!

Etka nie pisałam, że Ty powinnaś zatrzymać, ale ogólnie że powinno się. A zdjęcie bym wysłała w końcu chodzi tu o zdrowie i życie dziecka, a Ci rodzice raczej nie dbają o bezpieczeńswto swojej pociechy.

ATRU NAS NIE MA NA LIśCIE?????????

Wysłałam Ci wiadomośc.
To poszukaj dobrze, bo na moim kompie jesteś... I proszę - nie na czerwono - bo czuję się jak zbrodniarz wojenny:baffled::sorry2:;-):-)

Nie wiem czy dotarła do ciebie wiadomość? Ja termin miałam 26.09
Ano faktycznie... Już odpalam kompa...:sorry2::sorry2::sorry2:

Weszłam przede wszystkim po to, żeby sprawdzić co u Enii i jej dzieciątka... Hm... Pewnie zostali w szpitalu... Qurcze, nie mogę przestać myśleć o niej...

Co to się w ogóle dzieje na tym forum... Maraniko, Harsh, Klavell... Kupę dziewczyn poznikało w niewyjaśnionych okolicznościach... A ja się martwię.

Poza tym miłej niedzieli życzę. Acha i cycek mnie swędzi... Chyba się uczuliłam na mleko...:baffled::szok: Znowu mnie wysypało i to natychmiast po wypiciu szklanki mleka sojowego.

No i hit dnia. Moje dziecko po raz pierwszy w życiu powiedziało "Mama", chociaż w sumie bardziej brzmiało to jak "mamma" ale co tam, na pewno miał na myśli swoją szanowną rodzicielkę:tak::-)

Ok, idę na śniadanko - małżonek pichci racuchy z jabłkami. Wrócę do was na kawkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry