Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)- i on tak wklada, a potem wyjmuje, i tak w kolko hehe
,języczek jest jeszcze tylko troszeczkę zmieniony.

Beznadziejni każdy jeden
.
. Stwierdzili, że możemy zostać a oni "będą oberwować co się stanie dalej..."
Żadnej diagnozy, ani koncepcji co to może być. Ja się upierałam, że to od tego hemoferu, a oni, że to "nie możliwe".

. A jak mu znowu język zczerniej
to odstawić, bo wtedy będzie wiadomo napewno, że to mu się od tego zrobiło ..

A u nas upaaaaaaaaaaaaal, wrocilysmy ze spaceru zgrzane i spragnione. Amanda spi, a ja pije sobie zimne piwko :-) Nawet obiadu dzis nie robie, bo za goraco. Zjemy lody! pozdrawiam
Wysprztalam chate rano,bo wygladala jak melina
Jeszcze musialam nadrobic prasowanie bo tez sie tego uzbieralo.No i obiad ugotowac.Naszczescie juz mam wolne i spokuj.
A i jeszcze zaczyna uczyc sie raczkowac.Odpycha sie nozkami ale jeszcze nie wpadla na pomysl zeby sie podniesc troche na raczkach.Klavell MAteuszek Od nas też dostanie kartkę jutro pójdę na pocztę i wyślę:-)
:-)

ubieram małego w krótki rękawek i na to albo bluze albo sweterek. Wg mnie w tak ciepły dzień nie powinno się ubierać długiego rękawa a na to jeszcze sweterek bo przegżanie to coś strasznego
dziś nawet mały trochę był na dworze bez sweterka miał na sobie tylko body z krótkim rękawem, koszulka z krótkim, spodenki i skarpetki no i butki i tyle przy 26 stopniach nie bałam się