reklama

Wrześniówkowe mamy

enia a czemu ty mu podajesz az tyle rzeczy?Nie dostaje tego w swoich posilkach?
No właśnie. Dość dużo tego. Maciuś dostaje tylko wit. D3.

miał na sobie tylko body z krótkim rękawem, koszulka z krótkim, spodenki i skarpetki no i butki i tyle przy 26 stopniach nie bałam się :laugh2:
Maciuś się za to w takim ubranku zgrzewa.Był dziś trochę w samym body z krótkim rękawkiem i spodenkach, bo się spocił. Gorący chłopak mi rośnie.:-D

reklama
Maciuś się za to w takim ubranku zgrzewa.Był dziś trochę w samym body z krótkim rękawkiem i spodenkach, bo się spocił. Gorący chłopak mi rośnie.:-D
Stachu tez wczoraj "pomykal" w bodziaku z krotkim rekawem i golych stopkach:-)
ale dzis z powodu wietrzych bylo wiecej warstw
A ja mam humor zwazony przez sytuacje w pracy J - masakra...a tu dzis w tv jeszcze Miasto Aniolow - jeden z moich ulubionych filmidel...oj bedzie przeplakana noc:-p:rofl2:

witajcie kochane ja tak tylko szybciutko chcę dać znac że żyję:-)
z P pogodziłam się przynajmniej na jakiś czas;-)
w ramach "podlizywania się" zabrał mnie i Julię na 3 dni do Międzyzdroji- było cudnie
dobra uciekam
buziaczki dla Wszystkich kochanych ciotek z BB:tak::tak:

Cześć dziewczyny u nas też była dzisiaj śliczna pogoda :-) W zabrał nas dzisiaj na gofry mam na razie dość :dry: przynajmniej do wakacji.
Etka my na Boże Ciało wybieramy się w okolice Ząbkowic Śląskich czy możesz polecić jakieś fajne miejsca do zwiedzenia -To skalne miasto super ale my jeszcze nie wyrobiliśmy Zuzi paszportu .W prawdzie jeż raz ją przemyciliśmy przez granicę ;-)ale to było tylko kilkaset metrów w Czeskim Cieszynie.

enia a czemu ty mu podajesz az tyle rzeczy?Nie dostaje tego w swoich posilkach?
Wit. D3 i multiwitamine, bo tak trzeba,córce jak była mała też podawałam, a kwas foliowy i żelazo, bo po ropomoczu przypętał się niedobór żelaza Krzysiu miał na ostatnim badaniu żelaza na 37.

Enia ja już dawno stiwerdziłam, że u Nas w Z-ciu nie ma dobrych lekarzy no hmmm wg mnie Borowiecka jest najlepsza, ale dostac się do niej to graniczy z cudem :wściekła/y::no:

Ja podaje jedynie Devikap wit D3 i CEBIONmulti TYLKO. Jak mały miał małą anemie to podawałam mi Hemofer w syropku, ale nigdy nie miał takich objawów jak Twój mały :dry:
Kiedyś pisałyście czy ubieracie dzieci w krótki rękawet ja tak :tak: ubieram małego w krótki rękawek i na to albo bluze albo sweterek.
A ja mam Hemofer w kroplach, a mały poprostu tego nie toleruje:baffled:. Czasami zdarza się alergia na leki:-( Mało brakowało, a kolejny miesiąc uczcilibyśmy pobytem w szpitalu.
My też byliśmy na spacerze w krótkim rękawku, bluzie, spodenkach i skarpetkach:blink:...no i w butkach oczywiście:-D:-D

Uciekam prasować, bo mam zaległości

Witam.
My też na krótki rękawek ubieramy się i krótkie spodenki, wczoraj nawet bez skarpetek. Dzis była warstwa "długa" bo strasznie wiało.:tak: Po domku biegał w samym body na ramiączkach, stópki golaski.:szok:

Devikap i nic więcej nie bierzemy.
Asiek super ,że mniędzy Wami lepiej, po zdjęciach widac, że wyjazd udany,:laugh2:

Stachu tez wczoraj "pomykal" w bodziaku z krotkim rekawem i golych stopkach:-)
ale dzis z powodu wietrzych bylo wiecej warstw
A ja mam humor zwazony przez sytuacje w pracy J - masakra...a tu dzis w tv jeszcze Miasto Aniolow - jeden z moich ulubionych filmidel...oj bedzie przeplakana noc:-p:rofl2:

O jaka szkoda:-( że dopiero przeczytałam załapie się tylko na końcówkę też lubię ten film, lecę...............

reklama
Enia, współczuję przeżyć. Wcale Ci się nie dziwię że zwiewałaś ze szpitala. Ja też wypisałam Oskarka na żądanie jak byliśmy jakiś czas temu.

Ja żyję, podczytuję na bieżąco, ale nie zdążam napisać. Pracuję od 7-14, mały zadowolony zostaje z babcią albo tatą. Doszło do tego że zaczął mówić pierwsze słowa: baba :baffled: a dzisiaj doszło to tego coś co brzmi jak "dziadzia", ale w jego wydaniu to "a!dzia!" ;-) no cóż, mama i tata się nie liczą w obliczu dziadków :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry