Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz, fajnie bylo sie oderwac od zycia choc raz w tygodniu wieczorem. no i bylo tak, jakbysmy co srode na impreze chodziliChcecie pójść na kurs ? Fajnie mojego to ciężko by było namówić.

ladne i wygodne... to tak jak "kolega" zapytal czy jestem "mezata czy nadal wolna i szczesliwa"Oj wiadomo ze wygodniejsze od szpilek ale one maja posluzuc moim stopom do "latania" na spacery z malym no i na te Jamajke - wiec i ladne, i wygodne...oj alllegro dzis moje![]()

ty chyba zartujesz,to jest straszne.Ale zagladniesz do nas czasami

Moze znajdziesz gdzies kafejke internetowa i napiszesz chociasz"czesc"A co do butow to ja takich nigdy nie mialam ale te strasznie mi sie podobaja.I wybralabym dla siebie kolor bezowy.Moi rodzice - oboje po 50tce zapisali sie na kurs i chodzili razem przez 2 lata!!! Moj tata wczesniej tanczyl jak ze szczotka w spodniach a mamam mimo checi nie umiala sie prowadzic...Ale po "oszlifowaniu" po tych dwoch latach nauki jak zobaczylam ich na naszym weselu tango czy sambe - miodzio:-):-):-) Wiec warto Izabela, warto!!!wiesz, fajnie bylo sie oderwac od zycia choc raz w tygodniu wieczorem. no i bylo tak, jakbysmy co srode na impreze chodzili![]()
wiem, ze warto. wlasnie to napisalam- ze bylo fajnie. niestety teraz nie da rady :-(Wiec warto Izabela, warto!!!
a co ci sie tak skojarzylo? no tanczylam kiedys ale raczej tutaj o tym nie wspominalamjasnowidzem jestes czy co?
chodzilismy na kurs do bck (chyba na komorowickiej). bylo bardzo fajnie ale niestety z pewnych wzgledow niespodziewanie musielismy przerwac nauke. tylko ten kurs trwal strasznie dlugo (10 tygodni jeden stopien, a stopni jest 10). bardzo chetnie wybralabym sie teraz na jakis przyspieszony ale niestety praca M nie pozwala![]()

nawet na wycieczke a gory;-)