reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj wiadomo ze wygodniejsze od szpilek ale one maja posluzuc moim stopom do "latania" na spacery z malym no i na te Jamajke - wiec i ladne, i wygodne...oj alllegro dzis moje:sorry2:

reklama
Hruda 3 tygodnie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ty chyba zartujesz,to jest straszne.Ale zagladniesz do nas czasami:tak::tak::tak:Moze znajdziesz gdzies kafejke internetowa i napiszesz chociasz"czesc"A co do butow to ja takich nigdy nie mialam ale te strasznie mi sie podobaja.I wybralabym dla siebie kolor bezowy.

A my jutro idziemy sie dowiedziec o kolejna szczepionke.Zobaczymy kiedy nam wyznacza termin.

wiesz, fajnie bylo sie oderwac od zycia choc raz w tygodniu wieczorem. no i bylo tak, jakbysmy co srode na impreze chodzili :laugh2:
Moi rodzice - oboje po 50tce zapisali sie na kurs i chodzili razem przez 2 lata!!! Moj tata wczesniej tanczyl jak ze szczotka w spodniach a mamam mimo checi nie umiala sie prowadzic...Ale po "oszlifowaniu" po tych dwoch latach nauki jak zobaczylam ich na naszym weselu tango czy sambe - miodzio:-):-):-) Wiec warto Izabela, warto!!!

Och! Ja bym chciała się zapisać z moim mężem na kurs tańca! Oj bardzoooo!

A buty jak dla mnie niewygodne do "latania". Jak dla mnie za sztywne...

a co ci sie tak skojarzylo? no tanczylam kiedys ale raczej tutaj o tym nie wspominalam :baffled: jasnowidzem jestes czy co?
chodzilismy na kurs do bck (chyba na komorowickiej). bylo bardzo fajnie ale niestety z pewnych wzgledow niespodziewanie musielismy przerwac nauke. tylko ten kurs trwal strasznie dlugo (10 tygodni jeden stopien, a stopni jest 10). bardzo chetnie wybralabym sie teraz na jakis przyspieszony ale niestety praca M nie pozwala :baffled:

:-):-):-) Tak zdolności paranormalne są u nas rodzinne:-D
A tak na serio to chyba na NK jakoś w ostatnio dodanych znajomych miałaś jakąś szkołę tańca
No akurat o tej szkole w BCK-u czytałam nie najlepsze opinie ale tylko w necie osobiście nie rozmawiałam z nikim kto chodził na kurs

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry