reklama

Wrześniówkowe mamy

:-):-):-) Tak zdolności paranormalne są u nas rodzinne:-D
A tak na serio to chyba na NK jakoś w ostatnio dodanych znajomych miałaś jakąś szkołę tańca
No akurat o tej szkole w BCK-u czytałam nie najlepsze opinie ale tylko w necie osobiście nie rozmawiałam z nikim kto chodził na kurs
rzeczywiscie, NK... ja bylam zadowolona. tzn uwazam, ze kurs byl troche naciagany, tzn moglo byc wszystko szybciej (nauka kolejnych krokow) ale z drugiej strony byli tacy, co nie nadazali wiec...

reklama
ło ale mi ochoty na tańce narobiłyście:) a najbliższe wesele dopiero za rok mi się szykuje. Mój mąż to też raczej z tych co się nie dadzą wyciagnąć na zadne kursy:baffled::baffled:
Hruda - ja uwielbiam takie drewniane butki sąwygodne tylko te co wkleiłaś link jak dla mnie za wysoki obcas, ale jak jesteś przyzwyczajona do takich obcasów to luz:-D:-D\
Naomi - a co to za szczepionka??:szok::szok: My juz wszystkie skonczylismy i teraz dopiero we wrześniu na roczek mamy jakies szczepienie:dry::dry: Czyzbym cos przegapila?
Ja jutro ide do pracy na pół dnia a potem lecimy z małym na ważenie mierzenie i ogólne obadanie jak sie dziecie rozwija zobaczymy jak sprawa wygląda
a dzisiaj już mówie dobranoc bo jestem totalnie zajechana - 4 godziny spaceru szybkim marszem i pod górkę:baffled::baffled: Wracałam autobusem bo myślałam że padne i słonce mnie przypiekło

Mój W bardzo chce chodzić problem jest tylko z Zuzką . Muszę pogadać z moją babcią może się zgodzi się nią zająć .Przydałby mi się ktoś tak dorywczo do opieki nad Zuzią ale o taką osobę z polecenia trudno a do takich ogłoszeń z neta jakoś nie mam zaufania .

Tamte byly tylko jako przyklad bo mi sie nie podobaja...ale te?
PL30 NIEBIESKIE KOLOROWE KOTURNY KWIATY 37 (361424228) - Aukcje internetowe Allegro
plizzz napiszcie ze beda najwygodniejsze pod sloncem:-);-):rofl2: nawet na wycieczke a gory;-)

heheh na wycieczke w góry?? Chyba że będziesz szła tylko pod górkę bo jak z górki na dół to ci się kostki wygną w drugą stronę :laugh2: poza tym super:tak::tak::tak:
no i zawsze możesz schodzić z góry tyłem:-D

Tak sobie zaczelam z nudow przegladac co maja na allegro i znalazlam to ~~WŁOSKO - BRAZYLIJSKIE~~CUDEŃKA~~ (362430055) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myslicie???????

mi sie podobają:tak::tak: niestety moje stopy wyglądają w japonkach nieciekawie:crazy::crazy:

Blimka my mamy strasznie opoznione szczepienia.I dlatego jeszcze ide jutro sie umowic bo sie przeprowadzilismy i nie wiem kiedy mnie przyjmie lekarz tutaj.

Hruda! Te niebieskie mi się bardziej podobają :tak: Sobie bym zaserwowała niższe, o ja w ostateczności to ze 4 cm toleruję, a najlepiej na płasko :-)
No i korek a nie drewno. w góry bym nie ryzykowała... ale na urlop najamajce mogą być super.
Nie doczytałam tylko czy to skóra jest? żeby była miękka i nie obcierała...

reklama
Blimka my mamy strasznie opoznione szczepienia.I dlatego jeszcze ide jutro sie umowic bo sie przeprowadzilismy i nie wiem kiedy mnie przyjmie lekarz tutaj.
ahaaaa juz sie wystraszylam ze cos mnie ominelo;-);-)
no to powodzenia jutro!:tak::tak:

dobra spadam do łóżka bo musze rano do roboty wstać:baffled::baffled:
tylko cos ciezko sie oderwac...
W każdym razie dobrej nocki wszystkim BBonom!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry