Tabletkę??? ale jaka taką do rozpuszczania?a ja mam witamine d w tabletkach nie weicie jak to jest z nia i z tym zmniejszaniem zwiekszaniem dawek normalnie podaje 1 tabletke dziennie to co jak slonko swieci to w ogole nie podawac???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tabletkę??? ale jaka taką do rozpuszczania?a ja mam witamine d w tabletkach nie weicie jak to jest z nia i z tym zmniejszaniem zwiekszaniem dawek normalnie podaje 1 tabletke dziennie to co jak slonko swieci to w ogole nie podawac???
no jakbys o piotrku pisalaale on popatrzy, zlokalizuje odleglosc, oceni ze mu sie to nie oplaca i dalej sie obraca w kolko...az wszystkie beda juz za daleko to zaczyna sie denerwowac i piszczy a potem placze...
u nas to samoruchliwa jest strasznie do stania sie rwie ale sama siasc jeszcze nie potrafi
a to juz liczysz mleko z kaszka czy oprocz kaszki? moj piotrek dostaje 3x 220ml mleka, bez zadnych dodatkow. jutro dam mu pierwszy raz mleko 2R (to popoludniu) bo do wieczora ma biede wytrzymacW sumie samego mleka dostaje ok. 300 ml. Za dużo?W nocy już nie dostaje. Budzi się czasem, ale już nie musi jeść.
wez nie zartuj kobieto!bo od 26 maja zaczynam kursy i bede mieszkac u rodzicow...BEZ NETA:-
szok::-
szok::-(bez BB
![]()

...no zobaczymy heheno poczytane, odpowiedziane, moge isc spac. albo jeszcze nie ;-)

Czy ktoras z was nosila moze sandaly na drewnianej koturnie lub klocku? w zeszlym roku byl ich wysyp. Zamierzam sobie sprawic nowe sandalki i podobaja mi sie te "drewniaki" ale boje sie ze sa cholernie niewygodne
Podaje przyklad @ ODJAZDOWE CHODACZKI - ORYGINALNE KOTURNY @ROZ 37 (360864398) - Aukcje internetowe Allegrotak witamine d w tabletkach rozgniatam jedna na lyzeczce dodaje troszke mleczka i podajeTabletkę??? ale jaka taką do rozpuszczania?
Chcecie pójść na kurs ? Fajnie mojego to ciężko by było namówić.Izabela czy ty tańczyłaś taniec towarzyski bo coś mi się tak kojarzy bo ja właśnie z W szukam jakiegoś kursy może znasz jakieś fajne miejsce?
...no zobaczymy hehe
Mam pytanko z zupelnie innej manki...tej proznej;-)Czy ktoras z was nosila moze sandaly na drewnianej koturnie lub klocku? w zeszlym roku byl ich wysyp. Zamierzam sobie sprawic nowe sandalki i podobaja mi sie te "drewniaki" ale boje sie ze sa cholernie niewygodne
Podaje przyklad @ ODJAZDOWE CHODACZKI - ORYGINALNE KOTURNY @ROZ 37 (360864398) - Aukcje internetowe Allegro
Hruda jak dla mnie to wszystkie buty z drewnianymi podeszwami koturnami czy obcasami sa wygodne wygodniejsze niz normalne szpilki
a co ci sie tak skojarzylo? no tanczylam kiedys ale raczej tutaj o tym nie wspominalamIzabela czy ty tańczyłaś taniec towarzyski bo coś mi się tak kojarzy bo ja właśnie z W szukam jakiegoś kursy może znasz jakieś fajne miejsce?
jasnowidzem jestes czy co? 
no mialo mnie tu juz nie byc... a buty- ja bym kupila. tak jak pisze klavell beda wygodniejsze od zwyklych szpilek....no zobaczymy hehe
Mam pytanko z zupelnie innej manki...tej proznej;-)Czy ktoras z was nosila moze sandaly na drewnianej koturnie lub klocku? w zeszlym roku byl ich wysyp. Zamierzam sobie sprawic nowe sandalki i podobaja mi sie te "drewniaki" ale boje sie ze sa cholernie niewygodne
Podaje przyklad @ ODJAZDOWE CHODACZKI - ORYGINALNE KOTURNY @ROZ 37 (360864398) - Aukcje internetowe Allegro