reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ale on popatrzy, zlokalizuje odleglosc, oceni ze mu sie to nie oplaca i dalej sie obraca w kolko...az wszystkie beda juz za daleko to zaczyna sie denerwowac i piszczy a potem placze...
no jakbys o piotrku pisala

ruchliwa jest strasznie do stania sie rwie ale sama siasc jeszcze nie potrafi
u nas to samo

W sumie samego mleka dostaje ok. 300 ml. Za dużo?:baffled: W nocy już nie dostaje. Budzi się czasem, ale już nie musi jeść.
a to juz liczysz mleko z kaszka czy oprocz kaszki? moj piotrek dostaje 3x 220ml mleka, bez zadnych dodatkow. jutro dam mu pierwszy raz mleko 2R (to popoludniu) bo do wieczora ma biede wytrzymac

bo od 26 maja zaczynam kursy i bede mieszkac u rodzicow...BEZ NETA:szok::-(:szok::-(:szok::-(bez BB:frown::sad::growl:
wez nie zartuj kobieto! :szok::szok::szok::szok::szok:

no poczytane, odpowiedziane, moge isc spac. albo jeszcze nie ;-)
...no zobaczymy hehe:-D
Mam pytanko z zupelnie innej manki...tej proznej;-):sorry2: Czy ktoras z was nosila moze sandaly na drewnianej koturnie lub klocku? w zeszlym roku byl ich wysyp. Zamierzam sobie sprawic nowe sandalki i podobaja mi sie te "drewniaki" ale boje sie ze sa cholernie niewygodne:dry:Podaje przyklad @ ODJAZDOWE CHODACZKI - ORYGINALNE KOTURNY @ROZ 37 (360864398) - Aukcje internetowe Allegro

Mam pytanko z zupelnie innej manki...tej proznej;-):sorry2: Czy ktoras z was nosila moze sandaly na drewnianej koturnie lub klocku? w zeszlym roku byl ich wysyp. Zamierzam sobie sprawic nowe sandalki i podobaja mi sie te "drewniaki" ale boje sie ze sa cholernie niewygodne:dry:Podaje przyklad @ ODJAZDOWE CHODACZKI - ORYGINALNE KOTURNY @ROZ 37 (360864398) - Aukcje internetowe Allegro

Hruda jak dla mnie to wszystkie buty z drewnianymi podeszwami koturnami czy obcasami sa wygodne wygodniejsze niz normalne szpilki

Właśnie tyle ile kobiet tyle opinii dla mnie każde drewniane buty sa nie wygodne ale znam dużo osób które uwielbiają takie buty np stare słynne "korki" też drewniane i znam dwie babeczki które twierdza ze są super wygodne a ja to bym sobie w nich zęby wybiła. A co do sandałów klapek drewnianych są śliczne w sklepach juz kiedys się do nich przymierzałam i podobnie jak korki nie dla mnie a za to moja mama sobie kupiła takie klapeczki na obcasie i chodzi juz drugi sezon i jest ok.

reklama
Izabela czy ty tańczyłaś taniec towarzyski bo coś mi się tak kojarzy bo ja właśnie z W szukam jakiegoś kursy może znasz jakieś fajne miejsce?
a co ci sie tak skojarzylo? no tanczylam kiedys ale raczej tutaj o tym nie wspominalam :baffled: jasnowidzem jestes czy co?
chodzilismy na kurs do bck (chyba na komorowickiej). bylo bardzo fajnie ale niestety z pewnych wzgledow niespodziewanie musielismy przerwac nauke. tylko ten kurs trwal strasznie dlugo (10 tygodni jeden stopien, a stopni jest 10). bardzo chetnie wybralabym sie teraz na jakis przyspieszony ale niestety praca M nie pozwala :baffled:

no mialo mnie tu juz nie byc... a buty- ja bym kupila. tak jak pisze klavell beda wygodniejsze od zwyklych szpilek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry