Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz racje czasami mysle ze one dbaja o siebie bardziej niz o dziecko.Naomi - mnie tez czasem ciarki przechodzily jak widzialam ubrane maluszki. Mnie samej bylo chlodno w sweterku a te angielskie "kidsy" w krotkim rekawku i szortach a ich mamy same ubarne oczywiscie cieplej niz ich pociechy![]()
Ano nikt nie zaleciłAlekarka nic Wam nie zaleciła??? Nie podajesz wit D3???![]()

No nie wiem jak to właśnie jest z tą trwałością ząbków... w sumie to nie martwie się tylko chciałabym żeby mu jużwyszły te zęby bo strasznie cierpi:-Blimka - nie ma jeszcze powodu do zmartwienia, im pozniej wyrosna ząbki, tym lepiej są zmineralizowane i trwalsze. Ale do tego odpowiednia higiena i pelne uzebienie do 30tki gwarantowane. Tak jak nie chwaląc sie ja - do ciąży ani jednego ubytkuPierwszy zabek mi ponoc wyszedl po ukonczeniu 8 mesiecy. Po ciazy i karmieniu piersia inaczej to juz wyglada
![]()
Hanifka sama usiadla jupi nie wiem jak ale jej sie udalo polozylam ja na dywanie patrze po chwili a ta siedzi i sie cieszy))
Gratulacje dla Hanifki.Hanifka sama usiadla jupi nie wiem jak ale jej sie udalo polozylam ja na dywanie patrze po chwili a ta siedzi i sie cieszy))
Czyli co? Teraz go głodzę?Majandra - popieram co pisze Hruda, dzieciaczki powinny jesc 5x po ok. 200 ml, w tym w tym 3 posiłki mleczne (2x mleko z kleikiem, 1x kaszka na mleku), poza tym obiadek i deserek.
Jakoś na wychudzonego nie wygląda.
Zresztą jutro na kontrolę do pediatry idziemy, więc dam znać jak tam moje sumo z wagą stoi. Stawiam na 9,6 kg.

:-)
:-

bo od 26 maja zaczynam kursy i bede mieszkac u rodzicow...BEZ NETA:-
szok::-
szok::-(bez BB
![]()

, jedynie mysle, ze mozesz spokojnie na obiadek dac Mackowi wiecej "obiadku", bez dokanczania mleczkiem. To tylko schemat, a np. Stas nie daje rady wszystkiego zjesc ile jest w tym schemacie i tez ladnie przybywa.