*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Dobry wieczór koleżankom
Ja małemu NIC nie podaję... i nigdy nie podawałam no oczywiscie poza jedzeniem...I jak narazie odpukać raz tylko był przeziębiony po zmianie klimatu ale obyło sie bez leczenia
No to super! Fajnie że już u was wszystko gra czekam na zdjęcia z wycieczki
Widzę, ze się wrześniątka rozgadały na dobre a mój Dawid nadal jest tylko na etapie pisków i kwików...Zaczął też gulgotać slina mu zalega wszędzie więc sie nauczył nią gulgotać w gardle i teraz nic innego nie robi tylko grrrr grrrr grrrr
Co do strojów to ja małego nie ubieram jeszcze w krótki rekaw bo u nas jest zwykle poniżej 20 stopni albo wieje zimny wiatr, zakładam mu cienką bluzeczkę spodenki i skarpetki a pod spodem ma body, zawsze tez zabieram jakis sweterek w razie gdyby zmarzl...
Alekarka nic Wam nie zaleciła??? Nie podajesz wit D3???

No my w końcu po szczepionce!!!!! HURA!!!!! Zniósł to dzielnie jak przystało na faceta
:-) waży 11kg mierzy 82cm (pomyliłam się o 2 cm) ob główki 47cm a klatki pierś 48cm :-):-) z nowej lekraki jestem na razie bardzo zadwolona, a i okazało się że pracuje w tej przychodni ciotka R :-) super!!!!Mnie również jest mało na forum bo aż żal spędzać dzień w domu bo pogoda wspaniała!!!!
Lekarka zaleciła zmniejszenie dziennej dawki wit D3 na jedną krople i Cebionmulti na 3 krople. A i nie wiem czy pisałam mamy 6 ząbka :-) sama o tym nie wiedziałam dopiero dziś na kontroli lekarka sama powiedziała no ma już 6 zębów, a ja
WOW!!!:-)Co do higieny mycia to myjemy szczoteczką sylikonową, ale ostatnio coś Kuba buntuje się przed tym i nie chce

Pierwszy zabek mi ponoc wyszedl po ukonczeniu 8 mesiecy. Po ciazy i karmieniu piersia inaczej to juz wyglada