reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
kurcze dziewczyny przyznaję się bez bicia nie jestem wstanie nadrobić zaległości:baffled:

tak jak pisałam pogodziłam się z P- wyjazd bardzo nam sie przydał ( na zamkniętym dałam pare fotek)
no zobaczymy jak długo sielanka będzie trwała;-)

dziękuje Wam bardzo za duuuuuuuuuuuuuuuże wsparcie jakie od Was dostałam:tak::tak: KOCHANE JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Witam, Stasiek zaliczył dziś szkołe latania. Spadł z łozka :baffled: na szczescie na kołtun z narzuty, wiec nic sie nie stało. Wzielam go rano do wyrka, od ściany, sama sie zdrzemnelam, a ten poszedl w nogi i se frunał. :baffled::baffled::baffled::baffled:

Asiek - naprawde ciesze sie, ze poukladalo Ci sie w malzenstwie, jednak sie stara chłopina :tak:
Hruda - mialam buty z drewniana podeszwa, na nieco mniejszym obcasie i bylo mi bardzo twardo w podbicie. Na "latanie" osobiście wybrałabym korkowe. Chociaz i tak zrobilam duze oczy, ze do biegania wybierasz taki obcas. Respect!
Asia KC - to chyba moją bratową Twoj brat sprowadzał :-D Ona na plaze, w gory, po domu - wszedzie w obcasach. Cale dwie ciaze przechodzila w szpilkach. Mówi ze jej sie tak noga ulozyla, ze nie potrafi chodzic na płaskim obcasie.

Witam :-)

Witam, Stasiek zaliczył dziś szkołe latania. Spadł z łozka :baffled: na szczescie na kołtun z narzuty, wiec nic sie nie stało. Wzielam go rano do wyrka, od ściany, sama sie zdrzemnelam, a ten poszedl w nogi i se frunał. :baffled::baffled::baffled::baffled:

Asia KC - to chyba moją bratową Twoj brat sprowadzał :-D Ona na plaze, w gory, po domu - wszedzie w obcasach. Cale dwie ciaze przechodzila w szpilkach. Mówi ze jej sie tak noga ulozyla, ze nie potrafi chodzic na płaskim obcasie.

Carioca! Łukasz dziś wcisnął się pod fotel (taki z ikei z giętymi poręczami) bo ciągnął do kabli i przywalił z czoła o kant. I ma wstrętnego siniaka :baffled::no: A głupia mama zamknęła oko jeszcze na chwilę :angry: Ja to normalnie na lanie czasem zasługuję...

A z tą dziewczyną w tatrach to chłopaki zrobili tak jak kiedyś w reklamie mentosów, pamiętacie? Odłamali obcasy, rozcięli spódnicę i heja! To jakieś całkiem drogie ciuchy były ale i tak im na dole podziękowała. A jej chłopak to najpierw najadł się wstydu a potem nie wiedział jak im się odwdzięczyć, bo miał wizję znoszenia jej na rękach :rofl2: Do tego kupa ludzi tam była a oni zatamowali przejście i sporo inwektyw się na nich sypało :dry:

przeczytałam wszystko i odpisze po południu bo sie spoesze do pracy
teraz chciałam sie tylko pochwalić że dawidek właśnie zaczął mówić
mama mama mama :-):-):-)
rany to najcudowniejszy dzwiek na świecie!!:-D:-D:tak::tak:
miłego dzionka babeczki!!

witam porannie :) powiedzcie mi jak to jest, ze jak tylko rano wstane to nie moge sie doczekac kiedy piotrus spowrotem zasnie, zebym mogla do was zajrzec?!
tez tak mialam, wiec rozumiem problem. bardzo ciezko bylo mi wrocic do plaskich butow. do dzisiaj lepiej mi sie chodzi na najmniejszym chocby obcasie.

dobra poczytalam wszystko i spadam doprowadzic sie do ladu bo jak tylko maly wstanie to pedzimy do biedronki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry