reklama

Wrześniówkowe mamy

przeczytałam wszystko i odpisze po południu bo sie spoesze do pracy
teraz chciałam sie tylko pochwalić że dawidek właśnie zaczął mówić
mama mama mama :-):-):-)
rany to najcudowniejszy dzwiek na świecie!!:-D:-D:tak::tak:
miłego dzionka babeczki!!

Gratuluje mojemu wyjdzie mama tylko jak płacze

O, kurde! Maciuś opróżnia szufladę ze skarpetkami moje brata:szok::-D

Robi porządek wujkowi w szufladzie:-):-):-)

A co do zwrócenia uwagi komuś obcemu na temat jego dziecka też bym się nie odważyła bo tak jakos głupio nigdy nie wiadomo jak ta osoba zareaguje.

reklama
A wczoraj bylismy na zakupach chciałam koniecznie kupić Igorkowi sandałki ale on ma taką małą nóżkę że wszystkie były mu za duże:-(i nic nie kupiliśmy.
A nie mogę mu kupić tych za dużych bo będzie je zrzucał tak jak robi to z tymi trampkami co mu kupiłam są odrobinkę za duże i jak tylko mu je zakładam to odrazu je zrzuca nie lubi butów i już.

Dobra lece na jakis spacerek choc u mnie nie jest tak słonecznie jak u Was:-(i zawsze ten sam dylemat jak go ubrać w taką pogodę kiedy nie jest ani zimno ani ciepło:baffled: ok już nie marudzę i lecę a świeże powietrze się przyda małemu więc pa pa pa

caly czas was podczytuje, ale zupelnie nie wiem co pisac, bo sie nic specjalnego nie dzieje. Poza upalem na dworze znowu...idziemy na ogrod sie opalac :D

DZIEWCZYNY powiedzcie co mam robić bo byliśmy wczoraj kupic rower na komunie dla D chrześniaczki no i kupiliśmy i zaplaciliśmy 740zl:szok: no i jak się wszyscy w D rodzinie dowiedzieli ile rower kusztowal no to wszyscy są zli że taki drogi no więc ja dziś z ciekawości weszlam na internet i znalazlam fajny rower za 350:szok::szok: i teraz niewiem co robić zwócić ten do sklepu a zamówić ten z allegro??? facet że jak bym dziś zamówila to w piątek będzie na 99% no ale nie daje 100% pewności a w niedziele komunia:crazy: no i tak myślalam żeby kupić ten tańszy i dorzucić jeszcze 200zl no i mam problem :-( Dziewczyny pomóżcie mi:tak::-D

DZIEWCZYNY powiedzcie co mam robić bo byliśmy wczoraj kupic rower na komunie dla D chrześniaczki no i kupiliśmy i zaplaciliśmy 740zl:szok: no i jak się wszyscy w D rodzinie dowiedzieli ile rower kusztowal no to wszyscy są zli że taki drogi no więc ja dziś z ciekawości weszlam na internet i znalazlam fajny rower za 350:szok::szok: i teraz niewiem co robić zwócić ten do sklepu a zamówić ten z allegro??? facet że jak bym dziś zamówila to w piątek będzie na 99% no ale nie daje 100% pewności a w niedziele komunia:crazy: no i tak myślalam żeby kupić ten tańszy i dorzucić jeszcze 200zl no i mam problem :-( Dziewczyny pomóżcie mi:tak::-D
ty już nie kombinuj z tym rowerkiem, ten co masz oglądnełaś, pomacałaś , masz serwis na mniejscu i nie łam się że drogi dobry rower musi kosztować, ja chrześnicy kupiłam aparat cyfrowy 3 lata temu za 750 zika i w dniu komuni coś w nim namajstrowała i musiałam wieść do serwisu więc lepiej na prezent kupić coś osoboiście
ide się zbierać do pracy mamcia przyjedzie do dzieci potem B ją odwiezie albo Mateusz po nią przyjedzie tzn mój brat
pappa
mała cały czas śpi

reklama
Laseczki ja to sie chyba z pracy bede musiala zwolnic zeby za wami nadarzac ;-)

W pracy mam straszny kociol, w domu urwanie parasola z Patrykiem bo zaczal raczkowac i wstawac przy kazdym mezliwym sprzecie i jeszcze bardziej trzeba na niego uwazac. Musze kupic jakies maty i oblozyc nimi podloge. teraz mamy twarde plytki i przynajmniej raz dziennie maly o nie uderza i placze. Zal mi bidulki i musze cos wykombinowac.

?
Słuchajcie mam do Was pytanko. Otóż mój mąż twierdzi, że nasz synek jest tak absorbujący, że chyba jest jakimś wyjątkiem. Ja uważam, ze to chyba norma w tym wieku. Czy Wasze pociechy też wymagają ciągłej uwagi, zabawy, zmiany miejsca? Olaf bardzo szybko się nudzi i trzeba prawie bez przerwy go zabawiać, bo inaczej marudzi, stęka i się pręży. Fakt jest to czasem męczące, bo czasu dla siebie mamy zero. Nie pamiętam już kiedy obejrzałam jakiś film, czy zrobiłam coś tylko dla siebie.. Czy rzeczywiście moje dziecko jest jakieś wyjątkowe pod tym względem?

U nas jest identycznie :-) Trzeba poswiecac 100% swojej uwagi malemu. Az ciezko mi zrobic obiad jak jestem sama.

Ja cały czas jestem z małym mówię do niego no powiedz "mama" a on ciągle baba bababa

Skad ja to znam. Tylko baba, baba i baba ....

Ja się ostatnio martwię, bo Maciuś upodobał sobie w nocy pozycję na brzuszku, nigdy tak nie spał, no i się boimy, że się udusi. :zawstydzona/y: Ale wydaje mi się, że już w "tym wieku" nic nie powinno mu się stać, nie? Już chyba sam kontroluje jak leży.

Majandra mamy identycznie. Od jakis 3 tygodni Patryk spalby tylko na brzuchu i mam strasznego schiza. Pocieszam sie identycznie jak ty.

Monia jezeli mozecei sobie pozwolic na taki wydatek to nie sugerujcie sie tym co mowia inni. To jest prezent od was i nikt nie powinien sie do tego wtracac. Z drugiej strony dla takiego malego dziecka nie jest chyba potrzebny az tak wypasiony rower (tylko tak przypuszczam - jeszcze sie nie znam) wiec moze faktycznie lepiej kupic troche tanszy i dolozyc do tego pieniazki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry