reklama

Wrześniówkowe mamy

Gosik witaj gdzieś Ty się podziewała tyle czasu??? Karolek śliczny . Nie znikaj na tak długo przyznam szczerze że też juz myślałam że nie wrócisz. Ale avatar sobie strzeliłaś wystraszyłam się:-p:szok:

A i jeszcze ciekawi mnie co u Ainahaled KamilaC?????

Atru a może faktycznie Tymuś głodny mój dziś troszkę wieczorem marudził ( a zawsze zasypia bez problemu) i dałam mu dodatkowo do cycusia 60 ml mleczka modyfikowanego i dzieciątko usnęło bez problemu.
A tak w ciągu dnia raczej jest spokojny ale ciiiiiiiichosza żeby nie zapeszyć . A i jeszcze jedno zauważyłam że nie chce iść do obcych tzn na rączki jak birze go ktos nieznany to płacze i wyciąga rączki do mnie bądź do męża a wcześniej mu to nie przeszkadzało widocznie bardziej kumaty już jest.

Agulka
zakupy nie polepszyły humoru???

reklama
Witajcie kochaniutkie wieczorna pora...padam na pyszczek caly dzien poza domem wrocilam po 19:00 dopiero jak rano po 9 wyszlam ale bylo superowo jutro powtorka z rozrywki i na basenik idziemy

Witam wieczorkiem!!!
Jakoś przebrnełam przez to co napisałyście.
Blimka - gratuluje pierwszego mama:-D
Hruda - czas bez netu szybko minie, a my będziemy niecierpliwie czekać. Niebieskie sandałki ekstra:tak:
Klavell - my się jeszcze nie znamy, ale gratuluje małej pierwszego siadu:blink:
Monia - rower bardzo fajny super prezent w sam raz:-D
Kasia - Krzysio też nie robi kosi kosi:-(, ale my mało się w to bawimy. Robi tylko pa pa, a ostatnio siada, podnosi rączki do góry przy tym "śpiewa", piszczy i tręsie tyłeczkiem wygląda, że to pierwszy śpiewo-taniec mojego syna:-D:-D.
Atruviell - mój synek jest bardzo pogodny, rzadko kiedy marudzi, za to cały dzień banan mu z buzi nie schodzi, taki mały śmieszek:-)
30Agulka- trzymam kciuki, żeby Wam sie udało :tak:
Po dzisiejszych spacerkach padam i życzę wszyskim spojojnej nocki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry