reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Bandama super!!!! :tak:

My mamy jasną :-) kremowa w niebieskie paseczki i jutro planuje Kubie ubrac na spacer bo ponoc u Nas 24 stopnie w cieniu.

Klavell ja wczoraj wyruszyłam na spacer o 8 rano a powrót był o 16 :-) a to dlatego bo szwagierka remontuje góre i właśnie wczoraj troszku było głośno :dry:

Harsh w końcu!!!! Pisz co tam słychac co u Olafka????

Maraniko co u Tymka???????

Czy luicie bez jak ja???? :-) Wczoraj narwałam sobie i teraz :-) cały pokój pachnie bzem!!! Mmmm

witajcie, ja ledwo widze na oczy noc to był koszmar...:crazy:
chce sie raz normalnie wyspac jak człowiek:baffled::baffled:
niech mu juz wyjda te zeby
o boze moze jestem podla ale sie ciesze ze ide do pracy i nie bede sluchac tego buczenia przez pół dnia:-(:-(

Bandama super!!!! :tak:
Czy luicie bez jak ja???? :-) Wczoraj narwałam sobie i teraz :-) cały pokój pachnie bzem!!! Mmmm
Witam.
W końcu sie trochę wyspałam. Poszłam o 22:30 i wstałam o 6 ( dzis wyjątkowo Adaś dał pospac). HUMOR TOSZKę LEPSZY. Zobaczymy jak dostanę wieści o tym naszym wypadzie w góry.:sorry2:
Kasia ja też wczoraj zerwałam bez o kolorze fioletowym, pachnie cudnie w całym domu.:tak:
Harsh super, że wróciłaś i proszę wstaw mój balonik na zamkniętym.:-D
Klavell dzięki za komentarz na NK.

Ide poczytac co tam Marianki nastukały.:angry:

Ja poszłam spać przed 24, Maciuś dzis wyjątkowo się 2 razy budził. Od 5:30 gadał, a potem marudził w swoim łóżeczku. O 6 mąż zmienił mu pieluchę, ja dałam jeść i Maciuś zasnął ze mną i spaliśmy do ......8:szok::szok::szok::szok::-)

Witajcie wszystkie.U nas zaczyna sie kolejny ladny dzionek.Naomi wczoraj tak niefortunnie spadla ze widac jej guza i sie jakos w locie zadrapala pod nosem.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wyglada jak maly kryminalista.I wlasnie ten kryminalista nie daje mi nic napisac.Kurcze od kilku nocy cos zle spie.To jest mi duszno,otwieram se okno ale i tak zbytnio poprawy wielkiej nie ma.
Harsh witaj spowrotem,pisz szybciutko co tam u ciebie.
Blimka wspolczuje kolejnej nie przespanej nocy.Naomi jak wychodzil pierwszy zabek to ja spalam przez 3 noce w living room'ie bo mala tak sie darla ze nikt nie mogl spac.Wiec chociasz troszke wiem jak to boli.
Klavell fajnie ze piknik sie udal.Widzialam juz zdjecia na NK.Super.

reklama
Ja poszłam spać przed 24, Maciuś dzis wyjątkowo się 2 razy budził. Od 5:30 gadał, a potem marudził w swoim łóżeczku. O 6 mąż zmienił mu pieluchę, ja dałam jeść i Maciuś zasnął ze mną i spaliśmy do ......8:szok::szok::szok::szok::-)
hih u nas to samo dzis czyzby nasze maluszki sie zgadaly??? :-D:-D:-D
Hani po 5 wstala lezala bawila sie wiercila piszczala zmienilam jej papersa bo kupke miala i po 6 zasla i spalismy do po 8

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry