reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry wszystkim!!
Krzysio też miał niespokojną nocke i wstał o ..4:szok::baffled:, zero litości, chyba nasze maluchy miały ochotę na zabawy od świtu:-D.
Udało mi się go uśpić przed szóstą na półtore godzinki:tak:, a teraz dalej broi:sorry2:.
Bawi się w indianina, czyli zakrywa sobie usteczka piąstką i woła ała ła ła ła ła;-). Czy Wasze dzieci też tak robią??
Kasia - ja również baaardzo lubię bez..i wogóle maj i wiosne:-D
Blimka - wspólczuję nocki, ale u Ciebie idą ząbki:happy:, a u nas.... nic:baffled:
Pogoda u nas piękna więc zaraz uciekamy na kolejny długi spacer:-)

Witam witam moej BBabony zlote!
czy mnie jeszcze ktos pamieta? :)

porobilo sie u mnie ze hoho, ale o tym na innych watkach...
Harsh - nie badz taka tajemnicza:-p - pojawiasz sie i znikasz...napisz co u ciebie i Olika!:-)

Czy luicie bez jak ja???? :-) Wczoraj narwałam sobie i teraz :-) cały pokój pachnie bzem!!! Mmmm
Baaardzo lubie bez ale tu na blokowisku to trudno o niego, na jakis rynek musialabym sie kopsnac...
o boze moze jestem podla ale sie ciesze ze ide do pracy i nie bede sluchac tego buczenia przez pół dnia:-(:-(
Moj taz dzis dal popalic bo od 5.30 skrzeczy jak papuga i tak do 9. Wzielam go do wyrka ale skrzeczenie sie nasililo wiec kaszka i teraz spi..po zaaplikowaniu zelu na dziaselka...skrzeczace zabkowanie wrrrr:crazy::rofl2:
A ja po spacerku ide do znajomej przypomniec sobie czu czuje moj fach jeszcze w rekach:-p:-)

no cieszę się, że stare foremki mnie pamiętają:-) a z tymi, z którymi nie miałam okazji klikać witam się serdecznie:-)
mój mały w nocy dziś też jakoś dziwnie spał... o 3.30 usłyszałam, że coś szeleści... wchodzę do pokoju a on na czworakach:szok: ale jakby dalej spał. bo jak go przekręciłam na plecki to spał :-) Może rośnie z jego jakiś lunatyk:-D
teraz zmykam do nauki, ale w przerwie na pewno wpadnę i...
buziaki

witajcie kochane!!!
mmy też mieliśmy dziś pobudke o 4 rano:szok: a o 6 na godzinkę udalo mi się go jeszcze uspać:tak:
rano byliśmy dziś oddać siuśki Mateuszka do badania bo jak już kiedyś pisalam musi mieć co jakić czas badania kontrolne:tak:
Mati też jeszcze nie robi ani kosi -kosi ani pa-pa:no:
Rower wkońcu zostawiliśmy ten co mieliśmy już kupiony:tak:D mi przegadal że jest lepszy i na dlużej posluży a tamten to po roku się może coś w nim rozlecieć:-D
MAti teraz smacznie śpi, Ola bawi się na podwórku kolo domku, obiad już gotowy (robilam dziś pomidorówkę) więc mam chwilkę na BB:tak::-)

Harsh fajnie że już jesteś :tak:

luandzia jaa mam do morza 100km a na mazury troszkę wiecej, ale gór mi się chce przynajmniej raz na 4-5 lat. Mądrala z Ciebie mieszkając tam gdzie Ty też wolałabym Mazury
a ja mieszkam tam gdzie luandzia i mimo wszystko wole gory :tak:

witam wszystkich na watku glownym! wreszcie udalo mi sie doczytac. pol dnia juz za nami, piotrus spi juz drugi raz, a ja dopiero tutaj dotarlam :baffled:.
czy wasze maluchy tez przygryzaja dolna warge? tak jakby sline z brody zbieraly? i cmokaja przy tym tak smiesznie? :-D

majandra moglabys podac jeszcze raz nazwe tej strony z centylami?
ale dlugo tu posiedzialam. wlasnie dzwonila kolezanka, ze wpadnie do mnie z siostra. obie brzuchate :laugh2:. jak sie maja fajnie :-p

Hey hey wszystkim!
Wczraj znow caly dzien na ogrodzie i dzisiaj zapowiada sie na powtorke. Ale ja kocham slonce :-) Rozmyslilam sie wczoraj na temat roczku Amandy i juz nie moge sie doczekac. Zrobimy grilla i beda baloniki na ogrodzie i czapeczki dla dzieci i torcik i ahhhhh mam to przed oczami :D

reklama
Hey hey wszystkim!
Wczraj znow caly dzien na ogrodzie i dzisiaj zapowiada sie na powtorke. Ale ja kocham slonce :-) Rozmyslilam sie wczoraj na temat roczku Amandy i juz nie moge sie doczekac. Zrobimy grilla i beda baloniki na ogrodzie i czapeczki dla dzieci i torcik i ahhhhh mam to przed oczami :D

Może cały wrzesień będzie ładny , to my też takie urodzinki zrobimy. Dzięki Larcia za podpowiedź.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry