30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Ja też szukam, ale Harsh chyba zapomniała cos napisac;-)szukam i szukam i nie moge nic znaleźć na tych innych wątkach...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też szukam, ale Harsh chyba zapomniała cos napisac;-)szukam i szukam i nie moge nic znaleźć na tych innych wątkach...![]()

, zero litości, chyba nasze maluchy miały ochotę na zabawy od świtu
.
, a teraz dalej broi
. 
, a u nas.... nic
Harsh - nie badz taka tajemniczaczy mnie jeszcze ktos pamieta?
porobilo sie u mnie ze hoho, ale o tym na innych watkach...
- pojawiasz sie i znikasz...napisz co u ciebie i Olika!:-)Baaardzo lubie bez ale tu na blokowisku to trudno o niego, na jakis rynek musialabym sie kopsnac...Czy luicie bez jak ja???? :-) Wczoraj narwałam sobie i teraz :-) cały pokój pachnie bzem!!! Mmmm
Moj taz dzis dal popalic bo od 5.30 skrzeczy jak papuga i tak do 9. Wzielam go do wyrka ale skrzeczenie sie nasililo wiec kaszka i teraz spi..po zaaplikowaniu zelu na dziaselka...skrzeczace zabkowanie wrrrro boze moze jestem podla ale sie ciesze ze ide do pracy i nie bede sluchac tego buczenia przez pół dnia:--(

:-)
ale jakby dalej spał. bo jak go przekręciłam na plecki to spał :-) Może rośnie z jego jakiś lunatyk
a o 6 na godzinkę udalo mi się go jeszcze uspać

D mi przegadal że jest lepszy i na dlużej posluży a tamten to po roku się może coś w nim rozlecieć
:-)
a ja mieszkam tam gdzie luandzia i mimo wszystko wole goryluandzia jaa mam do morza 100km a na mazury troszkę wiecej, ale gór mi się chce przynajmniej raz na 4-5 lat. Mądrala z Ciebie mieszkając tam gdzie Ty też wolałabym Mazury

.
. jak sie maja fajnie 
Hey hey wszystkim!
Wczraj znow caly dzien na ogrodzie i dzisiaj zapowiada sie na powtorke. Ale ja kocham slonce :-) Rozmyslilam sie wczoraj na temat roczku Amandy i juz nie moge sie doczekac. Zrobimy grilla i beda baloniki na ogrodzie i czapeczki dla dzieci i torcik i ahhhhh mam to przed oczami![]()