reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zuzi też się coś pokręciło ze spaniem o 5 W przyniósł mi ją do karmienia i rozbudziła się na maksa . W trochę się z nią pobawił (to znaczy włożył do kojca z zabawkami i spał dalej:crazy:) o 7 zasnęła i obudziła się o 9 wzięłam ją do karmienia a ona ....znowu zasnęła i spała tak do 11:szok:
Dzisiaj normalnie nakrzyczałam na swoje dziecko:zawstydzona/y:(no ale nie tak bardzo;-)) od kilku dni nie chce nic jeść z wyjątkiem cycka wszystkim pluje dalej niż widzi już sama nie wiem może przez te zęby coś jej się pomieszało???
Wygląda na to że my pierwsze urodziny Zuzi spędzimy w Rzymie bo akurat wtedy jest najbardziej korzystny lot no ale przyjęcie też będzie ale po powrocie.
Zdecydowaliśmy z W że na Boże Ciało pojedziemy na Dolny Śląsk teraz musimy tylko obmyślić trasę wycieczki bardzo chciałabym zahaczyć o Wrocław:-)
Iza okolice Bielska rzeczywiście są bardzo ładne i też lubię góry ale chyba jednak bardziej ciągnie mnie do wody:-)-kwestia gustu .

a ja mieszkam tam gdzie luandzia i mimo wszystko wole gory :tak:

witam wszystkich na watku glownym! wreszcie udalo mi sie doczytac. pol dnia juz za nami, piotrus spi juz drugi raz, a ja dopiero tutaj dotarlam :baffled:.
czy wasze maluchy tez przygryzaja dolna warge? tak jakby sline z brody zbieraly? i cmokaja przy tym tak smiesznie? :-D
A ja mieszkam na śląsku i bardziej lubie góry i wędrówki po nich, chociaż ciepłe morze też bardzo mi odpowiada:-)
Mój maluch jak mu coś bardzo smakuje to cmoka ile się da:laugh2:

U nas Adaś gorączkuje, śpi już trzecią godzinę co mu nigdy się do tej pory nie zdarzyło. Obudził się z ogromnym płaczem, przytuliłam i usnął, znów się obudził a kiedy go wzięłam usnął na siedząco na kolanach. Bidulek ten drugi ząbek przebija się przez dziąsełko a on tak cierpi. A ja dziś z Mają do dermatologa jadę, jak dobrze, że mama przyjeżdza.

a u nas byla dziś taka śliczna pogoda ale jak napisalam BYLA. wybralam się z dziećmi do sklepu Mati w krótkim rękawku, bo świecilo śliczne sloneczko i wogóle bylo cieplo no a jak już wychodziliśmy ze sklepu to sloneczka już nie bylo i wial silny zimny wiatr:wściekła/y: dobrze że wzielam bluze dla Mateuszka:tak: jaka ta pogoda zmienna jest:-( a tak się cieszylam że spędzimy caly dzień na dworze:crazy:

Oj wybrala bym się nad morze:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A u nas nadal piekna pogoda,az nie moge uwierzyc.Szkoda ze na weekend pogoda sie zespuje,bo zawsze tak jest:-(Ale mam cicha nadziee ze sie myle i wykozystamy sloneczna niedziele zeby pojechac nad morze.
Luandza Wroclaw jest przepiekny.Zwlaszcza rynek i okolice.Mama mi mowila ze rynek jest wciaz odnawiany i robi sie non stop piekniejszy.Naprawde polecam:tak:
Monia przykro mi ze pogoda sie tak popsula,szkoda bylo przerywac spacerek.
Agulka oby Adasiowi wyszedl jak naszybciej zabek i nie cierpial juz tak.
U mnie Naomi przebudza sie tak 5-6 dostaje butelke z mlekiem i jeszcze spi tak do 8 czasami sie jej zdarzy spac do 9.

reklama
Witam :-D

My już po powrocie od mamy - babci :laugh2: ale fajowo się spędza tam czas, mama trochę zajmie się Kubusiem a ja mam troszke oddechu.

Luandzia rozumiem Cię i nie mam zamiaru naskakiwac na Ciebie za krzyk. Sama czasem mam już tak dosyć, że muszę wyjść z pokoju aby nie zwariowac :dry: super mi pomaga poduszka w którą mogę pobic pięściami :baffled: może śmieszne, ale tylko to oprócz krzyku pomaga mi rozładowac nerwy. Też ostatnio nakrzyczałam na Kubusia :zawstydzona/y: bo głowa pekała, ręce odmawiały współpracy a on chciał się zapolić tak wariował, ale po jego reakcji miałam takiego doła, że szok po prostu tak się rozpłakał, że miałam wyrzuty sumienia. Od tamtego czasu nie podnoszę głosu przy Kubie.

Larcia super pomysł na pierwsze urodzinki i chyba kupie Twój pomysł bo też mamy dość duży ogród i możnaby urządzić taką imprezke Enia czuj sie zaproszona :-):-)

Nie no Kochana musimy się skumać na spacerek!!!! Gdzie dokładnie mieszkasz w Z-ciu. Ja mieszkam w Blanowicach wiesz chyba gdzie???? A Ty gdzie centrum??? Moja mama mieszka koło Jamnika, Plusa i Lidla w tych wieżowcach kojarzysz???? Przy ul. Blanowskiej.

Pogoda jest cudna!!!! Przed chwilą przeszła mała burza, ale już sobie poszła papa i chyba skusze sie na kolejny spacerek ale to już jak mały wstanie bo śpi. Byłyśmy z mamą na spacerku w parku, ale dzieciaczków fajowo!!! Później w sklepie, ale Kubalce się podobało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry