izabela352
Fanka BB :)
larcia- ale fajnie
. mozemy sie wprosic? ;-)
. mozemy sie wprosic? ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. mozemy sie wprosic? ;-)
) o 7 zasnęła i obudziła się o 9 wzięłam ją do karmienia a ona ....znowu zasnęła i spała tak do 11
(no ale nie tak bardzo;-)) od kilku dni nie chce nic jeść z wyjątkiem cycka wszystkim pluje dalej niż widzi już sama nie wiem może przez te zęby coś jej się pomieszało???A ja mieszkam na śląsku i bardziej lubie góry i wędrówki po nich, chociaż ciepłe morze też bardzo mi odpowiada:-)a ja mieszkam tam gdzie luandzia i mimo wszystko wole gory
witam wszystkich na watku glownym! wreszcie udalo mi sie doczytac. pol dnia juz za nami, piotrus spi juz drugi raz, a ja dopiero tutaj dotarlam.
czy wasze maluchy tez przygryzaja dolna warge? tak jakby sline z brody zbieraly? i cmokaja przy tym tak smiesznie?![]()

dobrze że wzielam bluze dla Mateuszka
jaka ta pogoda zmienna jest:-( a tak się cieszylam że spędzimy caly dzień na dworze

ale fajowo się spędza tam czas, mama trochę zajmie się Kubusiem a ja mam troszke oddechu.
super mi pomaga poduszka w którą mogę pobic pięściami
może śmieszne, ale tylko to oprócz krzyku pomaga mi rozładowac nerwy. Też ostatnio nakrzyczałam na Kubusia
bo głowa pekała, ręce odmawiały współpracy a on chciał się zapolić tak wariował, ale po jego reakcji miałam takiego doła, że szok po prostu tak się rozpłakał, że miałam wyrzuty sumienia. Od tamtego czasu nie podnoszę głosu przy Kubie.