reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ależ tu wesoło wczoraj było :D aż żałuje, że ja już dawno spałam.

Iza szklanka soli do sernika hmmmm to jest ciekawe :tak:

Majandra Ty serio nie spróbujesz niczego pierwsza??? Ja to jak zobacze ciasto zawsze rzucam się na nie pierwsza :zawstydzona/y::-p

Właśnie gdzie jest Atru???? :dry:

Nuśka doskonale Cię rozumiem :-) miłość matki do dziecka to coś magicznego!!!! A i gratuluję pierwszego get up w łóżeczku!!!! Teraz to będzie mój mały otwiera szuflady i staje przy nich a ja z duszą na ramieniu lecę zawsze do niego aby sobie paluszków nie przycioł :szok:

Odnośnie do Allegro to wystawiłam chodzik do sprzedania Kubie już się nie przyda bo raczkuje i nie chce chodzić w chodziku wnerwia się. Dałam na licytacje mam już jedną ofiare ciekawe czy ktoś kupi bo zaznaczyłam sobie cenę minimalną.

Czesc Skowronki
...hmmm jak milo ze sie o mnie martwilyscie...ale co ja wam bede stekac - wiadoma sprawa - J - a Jamajka nie zmieni niczego - och dupa dupa dupa:-(dlatego polozylam sie wczesniej bo mnie sie beczec chcialo i tyle...:-(
Nuska - gratuluje postepow Igorka...a TO uczucie znam, oczywiscie! Zreszta wczoraj mnie rozpierala duma bo podczas tych kilku godzin w sklepach moj Stasio byl naprawde niezniszczalny! Malo tego - usmiechal sie do ludzi, ktorzy az podchodzili i mowili jakie to pogodne dziecko. Usmiechal sie bez przerwy do mnie, smial sie w glos do kolegi ktory marudzil i plalal parwie caly czas. Norlamnie taaaaka bylam dumna mama. I myslalam ze go udusze z milosci jak wrozilismy:-D
Luandzia - szerokiej drogi...zazdrosze oryginalnosci meza...moj to nawet sam zwyklego sms nie napisze z czymkolwiek:baffled::crazy: chocby' "czesc"
Kasia - udanej transakcji na allegro
My niebawem spadamy do rodzicow wraz z siostra J...nie mam weny do nieczego

witam sie sobotnio :) piotrus oddelegowany na balkon, M spi po nocnej zmianie a ja wpadlam poczytac co tam u was i prosze! praktycznie nie ma co czytac! :szok: no coz... to ide sie robic na bostwo bo jak maly sie obudzi to mykamy na zakupy (oczywiscie najpierw musze dac mu drugie sniadanko ;-)). a tak a propos to cos sie dzieje z moim dzieckiem! juz 3 dni z rzedu nie zjadl calego obiadu! :szok:

Mój maluch też teraz śpi, ale sama nie wiem ile sobie dziecko pospi bo nad głową odchodzi remont mojej szwagierki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no: ale jestem zła!!!! Ok rano nie mam prawa się stawiać, ale pamietam jak robotnicy przychodzili na noc to się postawiłam, że moje dziecko spać przez nich nie mogło i teraz moja szanowna szwagierka i jej mężulek są na mnie obrażeni, że jakim prawem rzucałam się!!!

O rany!!!! Tak to jest jak góra jest kogo innego a dół innego dobrze, że chociaż mają osobne wejście:dry:

Enia co powiesz na spacerek z dzieciaczkami w przyszłym tygodniu??? W poniedziałek rano przyjeżdza do mnie moja pasiapsółka może znasz A.*%O*&^C$#@E#$%T&**E*&%K ( Nazwisko zaszyfrwane szyfr szkolny czytaj co trzecią litere :D) ale po południu mam wolne i w ogóle do 20 czerwca mam wolne bo od albo 20 albo od 1 czerwca idę do pracy :-(:-(:sad::hmm::unsure::sad::sad: dokładnie będę wiedzieć pod koniec maja tzn już niedługo:sad::sad::sad: wyslę Ci na priva mój numer telefonu.

ok ja juz jestem gotowa. teraz tylko czekam az moj aniolek sie obudzi i znikam. popoludniu bede chciala jechac do parku, chyba ze malzonek ma jakies inne plany, o ktorych jeszcze nic nie wiem :baffled:.
kupilam w biedronce body piotrusiowi (2 szt za 7 zl), dzisiaj je wypiore i dam wam znac czy sie z nimi cos dzieje niedobrego.
pisalam wam juz, ze kupilismy nowa spacerowke. wszystko byloby ok gdyby nie to, ze parasolki nie maja przekladanych raczek i na spacerze nie widze juz piotrusia :-(. do tej pory fajnie sie nam spacerowalo bo sie razem wyglupialismy i smialismy po drodze a teraz :-(. mi juz spacery nie sprawiaja przyjemnosci. wole posiedziec z malym na ogrodzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry